GBL: Πιο θεαματικός παίκτης ο Ναν
Ο Κέντρικ Ναν αναδείχθηκε ως ο πιο θεαματικός παίκτης της φετινής GBL.

Σύμφωνα με τον ΕΣΑΚΕ ο Κέντρικ Ναν αναδείχθηκε ως ο πιο θεαματικός παίκτης της φετινής GBL.
Ο ΕΣΑΚΕ αναφέρει: «Ο Κέντρικ Ναν είναι ο Πιο Θεαματικός Παίκτης της Stoiximan GBL για την σεζόν 2024-25!
Ολυμπιακός: Έχει στυλώσει τα πόδια η Χετάφε για τον Μίγια
Ο Αμερικανός γκαρντ του Παναθηναϊκού AKTOR ψηφίστηκε, επίσης, ως μέλος της Καλύτερης Πεντάδας του τελευταίου Πρωταθλήματος, ενώ πρώτευσε σε όλες τις ψηφοφορίες για την ανάδειξη του Πιο Θεαματικού Παίκτη.
Ο Ναν στην ψηφοφορία των αρχηγών και των προπονητών των ομάδων της Stoiximan GBL συγκέντρωσε το 25% των προτιμήσεων (6 ψήφοι). Δεύτερος ήταν ο Τζόρνταν Γουόκερ του Προμηθέα Βίκος Cola με 20,83% (5).
Στην ψηφοφορία των εκπροσώπων των Μ.Μ.Ε. ο Ναν ψηφίστηκε από το 18,75% (9 ψήφοι). Δεύτερος ήταν ο Σάσα Βεζένκοφ του Ολυμπιακού με 10,42% (5 προτιμήσεις).
Ο Αμερικανός σκόρερ στην ψηφοφορία του φίλαθλου κοινού συγκέντρωσε το 13,04% των προτιμήσεων (252 ψήφοι) με τον Χάντερ Χέιλ της ΑΕΚ Betsson να ακολουθεί με 12,16% (235).
Ο Ναν «διαδέχθηκε» στην διάκριση του Πιο Θεαματικού Παίκτη τον συμπαίκτη του στους «πράσινους» Ματίας Λεσόρ, που είχε αναδειχθεί Πιο Θεαματικός του Πρωταθλήματος 2023-24».