Ολυμπιακός: Ανανέωσε τον Πίτερς - Νέο συμβόλαιο έως και το 2026 (vid)

Aκόμη μία σπουδαία ανανέωση - Η ΚΑΕ Ολυμπιακός επέκτεινε τη συνεργασίας της με τον Άλεκ Πίτερς, ο οποίος κάνει τρομερή σεζόν φέτος. 

Ολυμπιακός: Ανανέωσε τον Πίτερς - Νέο συμβόλαιο έως και το 2026 (vid)

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός έχει αποδείξει τα τελευταία χρόνια πως επιδιώκει να επιβραβεύει τους παίκτες που προσφέρουν, προοδεύουν και εξελίσσονται. Και για να προλάβουν υποψήφιους μνηστήρες, φροντίζουν να κινούνται γρήγορα και έγκαιρα, ανταμείβοντας παράλληλα τους αθλητές τους, προσφέροντάς τους σιγουριά και ασφάλεια για το μέλλον τους. Κάνοντάς τους να καταλάβουν πως πρόκειται για μία ομάδα-οικογένεια, αλλά και πως αναγνωρίζουν τη συνεισφορά τους.

Οι νταμπλούχοι Ελλάδας, λοιπόν, επέκτειναν τη συνεργασία τους με τον Άλεκ Πίτερς έως και το 2026. Με αυτόν τον τρόπο «δένουν» και ισχυροποιούν τον βασικό κορμό της ομάδας, διατηρώντας στο ρόστερ τους τον μέχρι στιγμής κορυφαίο παίκτη του Ολυμπιακού στην τρέχουσα σεζόν.

Ο μουσάτος φόργουορντ είναι ο πρώτος σκόρερ της ομάδας, όντας παράλληλα και ο κορυφαίος σουτέρ της από την περιφέρεια, μετρώντας 14,3 πόντους, με 54,3% ποσοστό ευστοχίας στα τρίποντα, συν 5,2 ριμπάουντ και 1,6 ασίστ σε 26:46 λεπτά συμμετοχής στην EuroLeague. Στο ελληνικό πρωτάθλημα μετράει 14,1 πόντους ενώ παράλληλα μαζεύει 6,2 ριμπάουντ και μοιράζει 2 ασίστ σε 26,4 λεπτά συμμετοχής.

Ο Άλεκ Πίτερς, ο οποίος το καλοκαίρι έμενε ελεύθερος, ανανέωσε για δύο ακόμη χρόνια (έως το 2026) το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό, με τους Αγγελόπουλους (έχοντας πάντα και τη σύμφωνη γνώμη του Γιώργου Μπαρτζώκα), να επιβραβεύουν την αγωνιστική εξέλιξη του Αμερικανού σουτέρ.

H ανακοίνωση της ΚΑΕ: «Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας της με τον Άλεκ Πίτερς έως το 2026.

Ο 28χρονος φόργουορντ, ο οποίος δεσμευόταν με συμβόλαιο μέχρι το τέλος της φετινής χρονιάς, θα φορά τα ερυθρόλευκα για ακόμη δύο σεζόν»