Καστρίτης: «Τα παιδιά παίζουν με περηφάνια»

Ο Άρης υποδέχεται αύριο (24/1) τη Μπουργκ για τη 16η αγωνιστική του Eurocup και ο προπονητής της ομάδας Γιάννης Καστρίτης μίλησε για την προσπάθεια των παικτών του

Καστρίτης: «Τα παιδιά παίζουν με περηφάνια»

Ο Άρης υποδέχεται την Μπουργκ για τη 16η αγωνιστική του Eurocup και ο Γιάννης Καστρίτης μίλησε για την περηφάνια που βγάζουν οι παίκτες του στο παρκέ αλλά και την υπέρβαση που απαιτείται για να νικήσουν τη γαλλική ομάδα.

«Είναι ένα παιχνίδι με υψηλό βαθμό δυσκολίας καθώς η Μπουργκ είναι πρωτοπόρος του ομίλου μας και δεύτερη στο γαλλικό Πρωτάθλημα πίσω από τη Μονακό. Προφανώς θα πρέπει να αυξήσουμε τα διαστήματα καλής απόδοσης, πράγμα το οποίο δεν είναι τόσο εύκολο δεδομένη της ποιότητας του αντιπάλου αλλά και της συσσωρευμένης κόπωσης που έχουμε από τους διαδοχικούς αγώνες.

Ωστόσο, τα παιδιά παίζουν με μεγάλη περηφάνια, δείχνουν καλό εγωισμό και νομίζω ότι αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι, ό,τι κι αν έχει συμβεί, όσα προβλήματα κι αν έχουμε θα παλέψουμε και δεν θα πέσουμε αμαχητί», είπε μεταξύ άλλων ο Γιάννης Καστρίτης στη σημερινή (23/1) media day.

Στη διάθεση του Έλληνα τεχνικού προβλέπεται να βρεθεί ο Τζόναθαν Σταρκ ο οποίος ταλαιπωρήθηκε από ίωση, ενώ οι πιθανότητες δεν είναι υπέρ του Λευτέρη Μποχωρίδη ο οποίος έχει ένα τράβηγμα στη γάμπα και δεν είναι απόλυτα έτοιμος.

Για τον Άρη, ενδεχόμενη νίκη επί της Μπουργκ θα τον φέρει ακόμη πιο κοντά στην πρόκρισή του στα Play In του Eurocup, ενδεχομένως μάλιστα να τον εξασφαλίσει κιόλας αν και αυτό θα εξαρτηθεί από τα αποτελέσματα των υπόλοιπων αγώνων.