Καστρίτης: «Θα επιστρέψουμε στο επόμενο παιχνίδι»

Απογοητευμένος από την εικόνα της ομάδας του ο Γιάννης Καστρίτης στην ήττα του Άρη από την Κλουζ για το EuroCup.

Καστρίτης: «Θα επιστρέψουμε στο επόμενο παιχνίδι»

Την ανωτερότητα της Κλουζ παραδέχτηκε ο Γιάννης Καστρίτης στην βαριά ήττα του Άρη με 90-74.

Ο Έλληνας τεχνικός υποστήριξε ότι η ομάδα του έχει δείξει την ταυτότητά της ενώ τόνισε ότι θα επιστρέψει στο επόμενο παιχνίδι.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Ειλικρινά, δεν έχω πολλά να πω. Η Κλουζ ήταν πολύ καλύτερη σήμερα. Το έδειξαν σε όλο το παιχνίδι. Πιο επιθετικοί, με περισσότερες επαφές, κέρδισε τις… μοιρασμένες μπάλες. Αυτά τους βοήθησαν να δημιουργήσουν μομέντουμ από το δεύτερο δεκάλεπτο και έπειτα. Άξιζαν την αποψινή νίκη, 100%. Είχαμε κάποια καλά διαστήματα, πολύ μικρά. Δεν μπορούμε να ζητάμε πολλά με μια εμφάνιση όπως αυτή. Συγχαρητήρια στη Κλουζ, εμείς θα επιστρέψουμε στο επόμενο παιχνίδι».

Για την εικόνα της άμυνας του Άρη: «Η Κλουζ ήταν πιο δυναμική και στις δύο πλευρές, με περισσότερη ενέργεια. Δημιούργησαν μομέντουμ, έχουν αρκετή ποιότητα και επιθετικό ταλέντο. Αν τους αφήσεις να νιώσουν άνετα, θα βρουν ρυθμό, ειδικά εντός έδρας. Δεν είναι τυχαία στη θέση που είναι η Κλουζ με τη πορεία της φέτος. Δεν ανησυχούμε, έχουμε δείξει τη ταυτότητα μας. Από το παιχνίδι στη Καρδίτσα, θέλουμε να είμαστε αυτοί που πρέπει».

Για τη συνέχεια στη διοργάνωση: «Ειλικρινά δεν γνωρίζω καν τα υπόλοιπα αποτελέσματα. Προέχει το παιχνίδι της Καρδίτσας. Θα είναι τεράστια παγίδα αν σκεφτούμε οτιδήποτε άλλο. Όταν έρθει η ώρα θα αξιολογήσουμε την κατάσταση. Στο τέλος της ημέρας κάναμε μια ήττα εκτός έδρας. Τα παιδιά έχουν κάνει υπερπροσπάθεια στον θεσμό του Eurocup. Έχουμε καταφέρει πολλά περισσότερα απ’ όσα πίστευαν. Έχουμε δημιουργήσει εμείς οι ίδιοι προσδοκίες για εμάς και θα το διεκδικήσουμε με τον σωστό τρόπο, παιχνίδι με παιχνίδι!»