Καστρίτης: «Να είμαστε συνεπείς στην προσπάθειά μας»

Το σχόλιο του Γιάννη Καστρίτη και των παικτών του Άρη για την επικείμενη αναμέτρηση (27/12, 20:00) κόντρα στην Σλασκ Βρότσλαβ.

Καστρίτης: «Να είμαστε συνεπείς στην προσπάθειά μας»

Ο Άρης ετοιμάζεται να αντιμετωπίσει τη Σλάσκ Βρότσλαβ για το EuroCup (27/12, 20:00) με το Γιάννη Καστρίτη να στέκεται σε δηλώσεις του τόσο στην επιστροφή του Ισμαέλ Σανόγκο όσο και στην απουσία του Δημήτρη Κατσίβελη, τονίζονται την ανάγκη η ομάδα του να υπηρετήσει με συνέπεια την προσπάθεια που κάνει.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Ο Ίσμαελ επιστρέφει σε αντίθεση με τον Δημήτρη ο οποίος δεν θα είναι μαζί μας σε αυτό το παιχνίδι. Σε κάθε περίπτωση, εμείς θέλουμε να είμαστε συνεπείς στην προσπάθειά μας. Αντιμετωπίζουμε την Σλασκ η οποία για τον πολύ κόσμο είναι η τελευταία ομάδα στηρ βαθμολογία, εντούτοις είναι μια επικίνδυνη ομάδα με βελτιωμένη εικόνα στις τελευταίες 15-20 ημέρες και με μια σπουδαία νίκη στην έδρα της Τουρκ. Θα πρέπει να είμαστε συνεπείς και σκληροί στην άμυνα», είπε ο προπονητής του Άρη και συμπλήρωσε. «Προσπαθούμε να διαχειριστούμε τα προβλήματα τραυματισμών μας με τον καλύτερο τρόπο καθώς υπάρχουν, όπως κάθε φορά, μικροπροβλήματα τραυματισμών. Θα το κοιτάξουμε μέχρι τελευταία στιγμή για να δούμε ποια παιδιά θα μπορούν να δώσουν το 100%. Σε κάθε περίπτωση πρέπει να είμαστε συνεπείς με τις εμφανίσεις μας».

Από την πλευρά των παικτών τοποθετήθηκε ο Ισμαέλ Σανόγκο που τόνισε για τη επιστροφή του:

«Νιώθω καλά. Μου έλειψε το παιχνίδι όλο αυτό το διάστημα που ήμουν εκτός δράσης», είπε ο Ιβοριανός φόργουορντ και αναφέρθηκε στον αγώνα με τη Σλασκ. «Ξέρουμε ότι το παιχνίδι θα είναι δύσκολο και θα πρέπει να το προσεγγίσουμε έτσι όπως κάνουμε κάθε αγώνα, μέσα από την άμυνα».

Ο Τζόναθαν Σταρκ που θα αγωνιστεί για πρώτη φορά μπροστά στους φίλους του Άρη δήλωσε:

«Ξέρω ότι ο κόσμος δίνει μεγάλη ώθηση στους παίκτες και θέλω να το ζήσω. Σχετικά με το παιχνίδι, ξέρουμε ποια είναι η δουλειά. Πρέπει να έχουμε ενέργεια και συγκέντρωση για να φτάσουμε στη νίκη. Μακάρι να μπορέσω να επαναλάβω ένα παιχνίδι αντίστοιχο με αυτό που έκανα με την Τουρκ», είπε και ρωτήθηκε για την επιλογή του Άρη. «Μου αρέσει που βρίσκομαι στην ομάδα. Από τους οπαδούς, τον οργανισμό και το πώς δουλεύουμε. Μέχρι στιγμής δεν είχα την ευκαιρία να εξερευνήσω την πόλη. Ξέρω ότι έκανα σωστή επιλογή».