Άρης: Κάλεσμα στον κόσμο να γεμίσει το «Nick Galis Hall» με τη Σλασκ Βρότσλαβ

Η ΚΑΕ Άρης κάλεσε τον κόσμο της ομάδας να γεμίσει το γήπεδο για τον αγώνα της Τετάρτης (27/12, 20:00) με αντίπαλο τη Σλασκ Βρότσλαβ.

Άρης: Κάλεσμα στον κόσμο να γεμίσει το «Nick Galis Hall» με τη Σλασκ Βρότσλαβ

Ο Άρης επικράτησε εκτός έδρας της Τουρκ Τέλεκομ και την Τετάρτη (27/12, 20:00) θα υποδεχτεί στην έδρα του την Σλασκ Βρότσλαβ για την 13η αγωνιστική του Eurocup.

Με ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η «κίτρινη» ΚΑΕ ζητά από τον κόσμο της ομάδας να δώσει δυναμικό παρών σε άλλο ένα φετινό παιχνίδι.

Η ΚΑΕ Άρης αναφέρει: «Με τη μεγάλη νίκη επί της Τουρκ Τέλεκομ στην Άγκυρα, ο ΑΡΗΣ Midea έφτασε τις τρεις συνεχόμενες, σε Ευρώπη και Ελλάδα, και τις τέσσερις στους τελευταίους πέντε αγώνες του. Ο δρόμος, όμως, είναι μακρύς και οι υποχρεώσεις συνεχόμενες.

Το Σάββατο (23/12, 20:15) ακολουθεί ένα σημαντικό παιχνίδι, στο Λαύριο, για τη Stoiximan Basket League και την ερχόμενη Τετάρτη (27/12, 20:00) ένα πολύ κρίσιμο ματς, με τη Σλασκ Βρότσλαβ, στο «Nick Galis Hall», για τη 13η αγωνιστική του BKT EuroCup.

Η διάθεση των εισιτηρίων για τον αγώνα με την πολωνική ομάδα έχει ήδη ξεκινήσει. Πάμε να ξαναγεμίσουμε το γήπεδό μας και να ωθήσουμε τον Γιάννη Καστρίτη και τους παίκτες του σε μία σημαντική, για την επίτευξη των στόχων μας, νίκη!».