Καστρίτης: «Κάθε νίκη στο EuroCup είναι σημαντική»

Το σχόλιο του Γιάννη Καστρίτη μετά τη νίκη του Άρη επί της Τουρκ Τέλεκομ για το EuroCup.

Καστρίτης: «Κάθε νίκη στο EuroCup είναι σημαντική»

Με 85-94 επικράτησε ο Άρης της Τουρκ Τέλεκομ για το EuroCup στην Τουρκία με τον Γιάννη Καστρίτη να δηλώνει μετά το ματς ότι κάθε νίκη είναι σημαντική, ενώ αναφέρθηκε και στη μεταγραφή του Σταρκ στην ομάδα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το παιχνίδι: «Μία πολύ σημαντική νίκη, όπως κάθε νίκη στο Eurocup… Ηταν μία νίκη απέναντι σε μία ομάδα με μεγάλη ποιότητα που βρίσκεται σε πολύ καλό μομέντουμ. Είναι πολύ σημαντικό ότι ήμασταν ανταγωνιστικοί και κερδίσαμε. Οι παίκτες μου έπαιξαν πολύ καλά, ειδικά από τα μέσα της τρίτης περιόδου, με καλύτερη εικόνα αμυντικά. Ελέγξαμε τον ρυθμό μέχρι το τέλος και κερδίσαμε δίκαια το ματς».

Για τον Σταρκ: «Δεν φέρνουμε παίκτη αν δεν πιστεύουμε σε αυτόν. Θα πω, όπως λέω πάντα, να μην μένουμε στην απόδοση κάποιου. Η βοήθειά του, προφανώς, ήταν σημαντική αν δούμε το σκοράρισμα. Το σημαντικό είναι να κρατάει τον ρυθμό στις δυο πλευρές. Ο Σταρκ χρειάστηκε τη βοήθεια και της υπόλοιπης ομάδας. Σήμερα είμαι ακόμη πιο χαρούμενος, γιατί ήμασταν συγκεντρωμένοι για τη νίκη».

Για το ότι ο Άρης έχει ταλαιπωρηθεί από προβλήματα: «Θεωρώ ότι κάθε παίκτης που γυρνάει από τραυματισμούς, είναι πολύτιμος. Είτε ο Σανόγκο, είτε ο Κατσίβελης, είτε ακόμη και για τον Καλόγηρο, που βοηθάει στις προπονήσεις. Θεωρώ πως ο Σανόγκο είναι κοντά στην επιστροφή. Επιστρέφοντας στην Ελλαδα, θα έχουμε να πούμε περισσότερα».