Με τα Καλύβια ο Ολυμπιακός για το πρωτάθλημα

Ο Ολυμπιακός το Σάββατο (27/10, 15:00) θα αντιμετωπίσει τα Καλύβια. Παντελάκης: "Σκεφτόμαστε μόνο τη νίκη στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος". 

 Με τα Καλύβια ο Ολυμπιακός για το πρωτάθλημα

Μετά την πρεμιέρα του στην Ευρωλίγκα και το ιστορικής σημασίας παιχνίδι με την Fenerbahce, ο Ολυμπιακός στρέφει την προσοχή του στις εγχώριες διοργανώσεις.
Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί στο Δ.Α.Κ. Γλυφάδας τον ΓΑΣ Καλυβίων (Σάββατο 27/10, 15:00), στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής της Α1 Γυναικών.

Σκοπός των "ερυθρόλευκων" για μια ακόμα χρονιά είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος και εννοείται η συνέχιση του αήττητου ρεκόρ τους στην Ελλάδα, με την ομάδα του Πειραιά να παραμένει χωρίς ήττα εδώ και τρία χρόνια σε όλες τις εγχώριες διοργανώσεις.

Μοναδική απούσα για τον Γιώργο Παντελάκη για την πρεμιέρα της Α1 Γυναικών είναι η Ρίτα Ρασίντ, η οποία συνεχίζει το πρόγραμμα αποκατάστασής της υπό την επίβλεψη του Ολυμπιακού.

Η αποστολή για το παιχνίδι με τον ΓΑΣ Καλυβίων αποτελείται από τις: Αγγελική Νικολοπούλου, Τζέσικα Τόμας, Μίρνα Μάζιτς, Εβίνα Σταμάτη, Μαρία Αυτζή, Άννα Σπυριδοπούλου, Κατερίνα Σωτηρίου, Αφροδίτη Κοσμά, Πηνελόπη Παυλοπούλου, Λικέντρα Τζόνσον και Χριστίνα Λίτση.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Παντελάκης, τόνισε στο www.olympiacossfp.gr για το παιχνίδι με τον ΓΑΣ Καλυβίων πως: "Είναι η πρώτη μας αγωνιστική στην Α1 Γυναικών. Εδώ και τρία χρόνια κατακτούμε αήττητοι το νταμπλ και δεν σκεφτόμαστε τίποτα άλλο εκτός από τη νίκη στην πρεμιέρα μας στο πρωτάθλημα. Το παιχνίδι με την Fenerbahce ανήκει στο παρελθόν και το επόμενο με τα Καλύβια είναι το μοναδικό που έχουμε στο μυαλό μας.

Σεβόμαστε την κάθε ομάδα που αγωνιζόμαστε και θεωρώ ότι έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα για αυτή την αναμέτρηση. Περιμένω από τις αθλήτριες μου να δείξουν το καλύτερο τους πρόσωπο και με τα Καλύβια, για να μπορέσουμε μετά να ασχοληθούμε με τις υποχρεώσεις μας στην Ευρωλίγκα και την Sopron".