Ιτούδης: «Τρομοκράτης όποιος πέταξε το κέρμα»!

Ξέσπασε ο Δημήτρης Ιτούδης μετά το τέλος του αγώνα της Φενέρμπαχτσε με τη Μπεσίκτας για τον τραυματισμό του Γιαμ Μαντάρ ζητώντας να τιμωρηθούν παραδειγματικά οι υπεύθυνοι

Ιτούδης: «Τρομοκράτης όποιος πέταξε το κέρμα»!

Επίθεση κατά πάντων εξαπέλυσε ο Δημήτρης Ιτούδης μετά το τέλος του αγώνα της Φενέρμπαχτσε με τη Μπεσίκτας για τον τραυματισμό του Ισραηλινού γκαρντ Γιαμ Μαντάρ.

Ο άσος της Φενέρμπαχτσε δέχθηκε κέρμα στο πρόσωπο και το παιχνίδι προς στιγμήν διεκόπη, με τον Ιτούδη να τα βάζει με όλους.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Λυπάμαι που είσαι υποχρεωμένος να κάνεις αυτή την ερώτηση. Σήμερα, δεν μπορούμε να μιλάμε μόνο για μπάσκετ. Στον Γιαμ Μαντάρ του πέταξαν ένα νόμισμα στο μάτι. Θα μπορούσε να χάσει το μάτι του. Χτύπα ξύλο, ελπίζω να μην ξανασυμβεί.

Ρωτώ την Ομοσπονδία και τις αρχές: εάν το κέρμα είχε χτυπήσει οποιονδήποτε διαιτητή στο μάτι, θα συνεχίζαμε; Αυτό συμβαίνει λόγω της ανοχής που δείχνει η τουρκική Σούπερ Λίγκα μπάσκετ. Η Μπεσίκτας παίζει στο Eurocup. κάνουν κάτι τέτοιο εκεί; Θα τιμωρηθούν.

Δεν θέλω να χαρακτηρίσω, αλλά αυτός που πέταξε το νόμισμα είναι τρομοκράτης. Διαφωνώ με τον συνάδελφό μου, Ντούσαν Αλιμπίγεβιτς, που λέει "δεν μπορεί να γίνει τίποτα". Νομίζω ότι μπορεί να γίνει. Ο παίκτης μου πήγε στο τα αποδυτήρια ενώ συνεχιζόταν το παιχνίδι, αλλά τον χρειάζομαι. Τι μπορώ να κάνω»;