Αγωνία για Λοτζέσκι στον Παναθηναϊκό

Ο Παναθηναϊκός ετοιμάζεται για το παιχνίδι της Παρασκευής κόντρα στην Ζαλγκίρις, με τον Τσάβι Πασκουάλ να έχει για μόνο άγχος την κατάσταση του Ματ Λοτζέσκι. 

Αγωνία για Λοτζέσκι στον Παναθηναϊκό

Το "τριφύλλι" ξεκίνησε την προετοιμασία του για τον αγώνα της Παρασκευής, με τον Παναθηναϊκό να αντιμετωπίζει την Ζαλγκίρις Κάουνας. Ο Τσάβι Πασκουάλ έχει για μόνο του προβληματισμό την αγωνιστική κατάσταση του Ματ Λοτζέσκι.

Ο Αμερικανός σουτέρ εξακολουθεί να ταλαιπωρείται από τη θλάση που υπέστη στο παιχνίδι με τη Μπάγερν Μονάχου και υποβάλλεται σε εντατική θεραπεία προκειμένου να προλάβει τη... μάχη με το χρόνο και να είναι έτοιμος να παίξει.

Μέχρι στιγμής η πορεία της αποθεραπείας του πηγαίνει αρκετά καλά, έχει αντιδράσει σωστά και γρήγορα ο οργανισμός του παίκτη, αλλά ακόμα κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά εάν θα καταφέρει να μπει στη δωδεκάδα του αγώνα.

Ο Τσάβι Πασκουάλ θα περιμένει πάντως μέχρι και το πρωί της Τετάρτης να δει εάν ο Λοτζέσκι θα μπορέσει να προπονηθεί, ώστε να τον συμπεριλάβει στα πλάνα του. Για την ώρα πάντως οι «πράσινοι» συνεχίζουν την προετοιμασία τους για το παιχνίδι με τους Λιθουανούς του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους.

Ο Καταλανός τεχνικός μάλιστα δεν σταματά να εφιστά την προσοχή του στους παίκτες για το πόσο δύσκολη είναι η αναμέτρηση θυμίζοντάς τους πως η Ζαλγκίρις κέρδισε την περασμένη εβδομάδα στην Κωνσταντινούπολη την Εφές Αναντολού.

Ηδη το τεχνικό τιμ έχει δείξει στους παίκτες εκτεταμένα στιγμιότυπα με παιχνίδια των Λιθουανών και έχει κάνει τις πρώτες παρατηρήσεις για την τακτική που θα ακολουθήσουν για να μπορέσουν να πάρουν τη νίκη στην αναμέτρηση της Παρασκευής στο ΟΑΚΑ.