Ερυθρός Αστέρας: «Δεχθήκαμε επίθεση από χούλιγκανς»!

Η διοίκηση του Ερυθρού Αστέρα κατήγγειλε πως η αποστολή της ομάδας έπεσε θύμα επιθέσεων από οπαδούς της Ζαντάρ και ζητά να γίνει ο μεταξύ τους αγώνας για την Αδριατική λίγκα κεκλεισμένων των θυρών.

Ερυθρός Αστέρας: «Δεχθήκαμε επίθεση από χούλιγκανς»!

Με ανακοίνωση που εξέδωσε η διοίκηση του Ερυθρού Αστέρα, κατήγγειλε επιθέσεις από χούλιγκαν στο Ζαντάρ, που είχαν ως αποτέλεσμα των τραυματισμό ενός μέλους της διοίκησης και δύο δημοσιογράφων.

Oι παράγοντες της ομάδας του Γιάννη Σφαιρόπουλου, ζητούν μάλιστα η αναμέτρηση με τη Ζαντάρ να διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών, υπό τον φόβο νέων επιθέσεων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ερυθρού Αστέρα αναφέρει:

«Το απόγευμα του Σαββάτου, σε δύο ξεχωριστά περιστατικά, ένα μέλος της διοίκησης του Ερυθρού Αστέρα δέχθηκε επίθεση χωρίς λόγο, ενώ βρισκόταν με φίλο της ομάδας. Το ίδιο συνέβη και με δύο δημοσιογράφους που συνόδευαν την αποστολή που γύρισε από τη Βαρκελώνη. Όλοι δέχθηκαν βάναυση επίθεση από μασκοφόρους χούλιγκανς και έχουν τραυματιστεί.

Απαιτούμε την άμεση αντίδραση από τις αρχές, πρώτα από την αστυνομία της Κροατίας. Είναι απίστευτο άνθρωποι της ομάδας, χωρίς διακριτικά της, να δέχονται επιθέσεις. Είναι επίσης σύμπτωση ότι έχουμε πληροφορίες πως και οι δύο επιθέσεις σχετίζονται με τον ίδιο άνθρωπο, με τον οδηγό ταξί που μετέφερε τους δημοσιογράφους και το μέλος της διοίκησης από το αεροδρόμιο.

Εξαιτίας όλων αυτών, ζητήσαμε επίσημα ο αγώνας με τη Ζάνταρ το απόγευμα της Κυριακής (12/11) να διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών. Η ανοιχτή επιστολή των οπαδών της Ζάνταρ δημιούργησε ένταση χωρίς λόγο, με αποτέλεσμα να ξεκινήσει κυνήγι της αποστολής του συλλόγου μας, με αποτέλεσμα οι συνθήκες για την αναμέτρηση να μην χαρακτηρίζονται κανονικές».