Ολυμπιακός - Δάφνη Αγίου Δημητρίου 63-41: Κυρίαρχες οι Νεανίδες του Θρύλου

Οι Νεανίδες του Ολυμπιακού επικράτησαν με 63-41 της Δάφνης Αγίου Δημητρίου, εκτός έδρας, για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Ολυμπιακός - Δάφνη Αγίου Δημητρίου 63-41: Κυρίαρχες οι Νεανίδες του Θρύλου

Στον δρόμο των επιτυχιών επέστρεψαν οι Νεανίδες του Ολυμπιακού. Οι «ερυθρόλευκες» επιβλήθηκαν εκτός έδρας 63-41 της Δάφνης Αγίου Δημητρίου για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος και αναπτέρωσαν το ηθικό τους ενόψει της συνέχειας.

Ο Ολυμπιακός κυριάρχησε στο παιχνίδι και δεν συνάντησε προβλήματα κόντρα στην αντίπαλό του, ενώ με «όπλο» και την άμυνα πήρε το θετικό αποτέλεσμα.

Επόμενο παιχνίδι για το σύλλογο είναι αυτό με αντίπαλο τον Κρόνο Αγίου Δημητρίου (εκτός έδρας) για την 6η αγωνιστική, που είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί την Τετάρτη (8/11, 22.00).

ΔΑΦΝΗ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΑΟ (Π.ΚΑΡΑΓΑΝΗΣ): Πανούση Σ, Φέκα Α, Μπέγκα Ν, Φουρούλη Α, Βαφείδη Α, Μεμίνη Χ (αρχ), Διονυσοπούλου Μ, Τερκεσίδη Σ, Ράλλη Ε, Χρονοπούλου Σ, Μπέγκα Α.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. (Ι.ΚΟΥΤΡΟΓΙΑΝΝΟΥ): Γαλάνη Α, Χατζηγιαννάκη Α, Κυριακούδη Α, Στεριανού Ε, Καμπιγιούλη Γ, Κατσώτη Χ, Αγραφιώτη Ο (αρχ), Σημαιοφορίδου Ν, Αλέξη Κ, Βουγιούκα Χ, Ρηγοπούλου Β, Βουγιούκα Κ.