Ο Μπλατ επαινεί την δουλειά των προκατόχων του στον Ολυμπιακό (vid)

Ο φακός της EuroLeague εστίασε στον Ντέιβιντ Μπλατ, ο οποίος εκθείασε την δουλειά των προκατόχων του στον Ολυμπιακό. Μίλησαν για αυτόν οι Τουπάν, Γκος, Παπανικολάου και Σπανούλης.

Ο Μπλατ επαινεί την δουλειά των προκατόχων του στον Ολυμπιακό (vid)

Παρακολουθήστε το mini αφιερωματικό video της EuroLeague, το οποίο εστιάζει στην παρουσία του Ντέιβιντ Μπλατ στον Ολυμπιακό. Ο Αμερικανός τεχνικός αναφέρθηκε στον ερχομό του στο μεγάλο λιμάνι, ενώ μίλησαν για εκείνον οι Αξέλ Τουπάν, Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος, Κώστας Παπανικολάου και Βασίλης Σπανούλης.

Ντέιβιντ Μπλατ: «Βρίσκομαι σε ένα υπέροχο μέρος, σε μία σπουδαία ομάδα και είμαι χαρούμενος. Οι προηγούμενοι προπονητές, όλοι όσοι προηγήθηκαν, έκαναν σπουδαία δουλειά στον Ολυμπιακό. Ήρθα όμως στον Ολυμπιακό με σκοπό να είμαι ο εαυτός μου και να κάνω πράγματα τα οποία θεωρώ πως είναι σωστά, τα οποία ταιριάζουν στην προσωπικότητα αυτής της ομάδας.

Για να φτάσεις μέχρι το τέλος, θα πρέπει να δουλέψεις σκληράς, να αντέξεις τα σκαμπανεβάσματα μέσα στην σεζόν που θα έρθουν και να μάθεις από αυτά. Θα πρέπει να μάθεις να ξεπερνάς τις όποιες απογοητεύσεις έρθουν στην πορεία. Είναι μία μεγάλη διαδρομή η σεζόν, στην οποία θα πρέπει να πας από το Α έως και το Ω. Πρέπει να είσαι ρεαλιστής. Θέλω να τονίσω πως βρίσκομαι σε έναν σπουδαίο σύλλογο, στον οποίο μου δίνεται η δυνατότητα ώστε να δουλέψω όπως θέλω.

Πέρασα δύο υπέροχα χρόνια στην Νταρουσάφακα, έχοντας μία συνεργασία με πολύ καλούς επαγγελματίες και φιλόδοξους ανθρώπους. Το απόλαυσα και χαίρομαι που είχα αυτή την εμπειρία. Τώρα όμως είμαι στον Ολυμπιακό και είμαι περήφανος που φοράω τα χρώματα του».

Αξέλ Τουπάν: "Δεν μιλάει σε εμάς απλά για να μας μιλήσει και εκτιμώ το γεγονός πως ό,τι και αν μας λέει, έχει νόημα. Μας μεταφέρει πράγματα».

Νάιτζελ Γουίλιαμς Γκος: "Είναι ένας προπονητής που προσπαθεί να ενθαρρύνει τον κάθε παίκτη στην ομάδα. Ορισμένες φορές γίνεται σκληρός, αλλά είναι ένας κόουτς που έχει χαρακτήρα».

Κώστας Παπανικολάου: «Για εμάς είναι μία μεγάλη ευκαιρία να δουλέψουμε μαζί με έναν προπονητή υψηλού επιπέδου. Είμαστε ενθουσιασμένοι και χαρούμενοι που βρίσκεται εδώ μαζί μαες. Ελπίζουμε μαζί του να χτίσουμε κάτι σπουδαίο εδώ στον Ολυμπιακό».

Βασίλης Σπανούλης: «Ο κόουτς Μπλατ είναι ένας σπουδαίος προπονητής, όλοι το γνωρίζουν αυτό. Έχει μεγάλη εμπειρία, όπου και αν δούλεψε σημείωσε μεγάλη επιτυχία. Τόσο σε συλλόγους, όσο και σε εθνικό επίπεδο. Προσπαθούμε να μάθουμε από εκείνον, αλλά και να εμπεδώσουμε την φιλοσοφία του».