Aναμενόμενα τα σκαμπανεβάσματα του Ολυμπιακού στην αρχή της σεζόν

Ο Ολυμπιακός έχει σκαμπανεβάσματα στην απόδοση του, δείχνει συχνά στα παιχνίδια του δύο διαφορετικά πρόσωπα, αλλά είναι λογικό να συμβαίνει αυτή την εποχή. Η ομάδα θέλει χρόνο, ματς και υπομονή.

Aναμενόμενα τα σκαμπανεβάσματα του Ολυμπιακού στην αρχή της σεζόν

Είναι γεγονός πως η ομάδα του Ολυμπιακού εμφανίζει σκαμπανεβάσματα στην απόδοση της. Χαρακτηριστικότερο παράδειγμα το περασμένο ματς κόντρα στον Χολαργό. Οι Πειραιώτες ήταν απολαυστικοί στην δεύτερη περίοδο, βρίσκοντας τρομερό ρυθμό στο παιχνίδι τους, συνδυάζοντας την ουσία με το θέαμα. Μέτρησαν επί μέρους σκορ 31-14, έχοντας μάλιστα πέντε σερί εύστοχα τρίποντα, παίζοντας γρήγορο μπάσκετ, εκτοξεύοντας το προβάδισμα τους στο +22 (58-36).

Στη τρίτη περίοδο όμως, οι «ερυθρόλευκοι» παρουσιάστηκαν αγνώριστοι, με αποτέλεσμα ο Χολαργός να κυριαρχήσει στο παρκέ, μειώνοντας σε 70-64, απαντώντας με επί μέρους σκορ 9-26 μέσα σε 9 λεπτά. Αυτά τα αγωνιστικά σκαμπανεβάσματα ναι μεν προβληματίζουν, αλλά είναι αναμενόμενα. Ας μην μας ξαφνιάζουν. Το έχουμε ξαναπεί πως η φετινή ομάδα του Ολυμπιακού θα χρειαστεί χρόνο και υπομονή για να δείξει στο παρκέ σε διάρκεια το πραγματικό αγωνιστικό της πρόσωπο.

Έχει ανανεωθεί εντελώς το προπονητικό-τιμ και υπάρχουν αρκετοί καινούριοι παίκτες, με τους «ερυθρόλευκους» να δουλεύουν πάνω σε μία νέα και διαφορετική φιλοσοφία υπό τις οδηγίες του Ντέιβιντ Μπλατ. Βέβαια, υπάρχουν αδυναμίες σε άμυνα και ριμπάουντ, οι οποίες θα πρέπει να διορθωθούν. Πλέον, απέναντι στην Χίμκι, οι Πειραιώτες καλούνται να παρουσιαστούν όσο πιο έτοιμοι γίνονται ώστε να ξεκινήσουν με το… δεξί τις υποχρεώσεις τους στην EuroLeague.