Σωτηρίου: «Πιστεύουμε στο "διπλό" στη Κρακοβία»

Η Κατερίνα Σωτηρίου είναι αισιόδοξη ενόψει της ρεβάνς του Ολυμπιακού στη Κρακοβία, κόντρα στη Βίσλα. «Πρέπει να διαχειριστούμε την κούραση μας και να βγάλουμε νέα τακτική», τόνισε.

Σωτηρίου: «Πιστεύουμε στο "διπλό" στη Κρακοβία»

Μετά το τέλος της αναμέτρησης στο ΣΕΦ, η Κατερίνα Σωτηρίου δήλωσε τα εξής στην κάμερα της ΕΡΤ, μιλώντας για την ισοπαλία (63-63) κόντρα στη Βίσλα: «Πολύ σημαντικό πρώτο παιχνίδι σε ένα μεγάλο γήπεδο οπως είναι το ΣΕΦ. Μεγάλη μας τιμή που είμαστε εδώ και ευχαριστούμε πολύ τον κόσμο, όσους ήρθαν να μας δούνε. Μεγάλο come back για εμάς που έχουμε τόσα νέα παιδιά. Γυρίσαμε ένα ματς με ψυχή. Θεωρώ πως η βοήθεια του κόσμου ήταν πολύ σημαντική και μας έδωσε δύναμη. Το ριμπάουντ που χάσαμε ήταν ο ορισμός του μπάσκετ. Δεν είχαμε χάσει ριμπάουντ και χάσαμε αυτό.

Πιστεύουμε πως μπορούμε να κερδίσουμε εκεί είμαστε πραγματικά 5 μέρες όλες μαζί όμως στο τέλος η ψυχή μας και η συγκέντρωσή μας, μας βοήθησαν να επιστρέψουμε.

Η Βίσλα είναι μια ομάδα με ιστορία και για αυτό η ισοπαλία είναι τόσο σημαντική άλλο παιχνίδι σε δύο ώρες ρολά είναι καινούργιο παιχνίδι. Πρέπει να διαχειριστούμε την κούραση μας και να βγάλουμε νέα τακτική, γιατί πλέον η μια ομάδα ξέρει την άλλη.

Πάνω από όλα υγεία. Είμαι πολύ χαρούμενη που είμαι υγιείς και θα παλέψουμε με τις συμπαίκτριές μου να κάνουμε πραγματικότητα το όνειρο της Euroleague».