Βαρέζε: Ανακοίνωσε την απόκτηση του NBAερ Κόλι-Στάιν

H Βαρέζε ανακοίνωσε την απόκτηση του Ουΐλι Κόλι-Στάιν (30 χρονών, 2.13μ), ο οποίος έχει εμπειρία 7 χρόνων στο NBA.

Βαρέζε: Ανακοίνωσε την απόκτηση του NBAερ Κόλι-Στάιν

«Με μεγάλο ενθουσιασμό η Βαρέζε ανακοινώνει ότι έχει έρθει σε συμφωνία με τον Ουΐλι Κόλι-Στάιν, ο οποίος θα φοράει τα ερυθρόλευκα από την επόμενη σεζόν. Ο Αμερικανός σέντερ, γεννημένος το 1993 και ύψους 213 εκατοστών, θα έχει την πρώτη του εμπειρία στην Ευρώπη μετά από περισσότερα από 420 παιχνίδια στο ΝΒΑ με τις φανέλες των Σακραμέντο, Γκόλντεν Στέιτ, Ντάλας και Φιλαντέλφια», αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση.

Ο Ματέο Τζεμόλι, επικεφαλής σκάουτινγκ της Βαρέζε, δήλωσε: «Είμαστε εξαιρετικά χαρούμενοι με την υπογραφή του Ουΐλι. Ένας παίκτης με ταλέντου, αθλητικότητα και προσόντα που συνδυάζονται με τον τρόπο παιχνιδιού μας. Ανυπομονούμε να τον δούμε στη Βαρέζε μαζί με την οικογένειά του».

Ο Κόλι-Στάιν επιλέχθηκε στο Νο6 του NBA Draft 2015 και είχε σταθερή παρουσία στο NBA μέχρι και την σεζόν 2021/22, με αριθμούς καριέρας 8.7 πόντους, 5.9 ριμπάουντ και 1.4 ασίστ μέσο όρο σε 22 λεπτά συμμετοχής.

Η περσινή σεζόν τον βρήκε πάντως στην G-League με την φανέλα των Ρίο Γκράντε Βάλεϊ Βάιπερς (θυγατρική των Ρόκετς), όπου είχε 7.4 πόντους, 6.1 ριμπάουντ, 2.4 ασίστ, 1.1 κλεψίματα και 1.1 κοψίματα μέσο όρο σε 26 λεπτά συμμετοχής.