O Nτέιβιτς έφυγε από την Ζαντάρ και την έκραξε: «Είναι χάλια ομάδα, απαράδεκτος προπονητής»

Ο Γκλεν Ντέιβις, με παρελθόν στο ΝΒΑ και στους Σέλτικς, ήρθε στην Ευρώπη για την Ζαντάρ, αλλά αποχώρησε γρήγορα από την ομάδα, ρίχνοντας... βολές κατά της.

O Nτέιβιτς έφυγε από την Ζαντάρ και την έκραξε: «Είναι χάλια ομάδα, απαράδεκτος προπονητής»

O 32χρονος φόργουορντ/σέντερ, Γκλεν Ντέιβις, με παρελθόν στο ΝΒΑ φορώντας τις φανέλες των Σέλτικς (2007-11), Μάτζικ (2011-14) και Κλίπερς (2014-15), αποφάσισε φέτος να έρθει στην Ευρώπη και να αγωνιστεί στη Ζαντάρ.

Όμως, έμεινε μόλις για λίγες μέρες στον κροατικό σύλλογο. Ο αθλητής ήταν εξοργισμένος με την κατάσταση στην ομάδα και την... έκραξε. Συγκεκριμένα, δήλωσε τα εξής: "Ο λόγος που έφυγα είναι επειδή η Ζαντάρ έχει αρκετά ζητήματα. Ο οργανισμός είναι σκ@@α και ο προπονητής συνέχεια φωνάζει, γκρινιάζει επειδή δεν του αρέσουν οι παίκτες του. Δεν θέλω να είμαι μέρος όλου αυτού.

Δεν θέλω να μην πληρώνομαι, ειδικά όταν ξέρω τι παίκτης είμαι. Συγνώμη για όλα, συγνώμη για το θέμα και την εξέλιξή του. Θέλω να παίξω πολύ, αλλά δεν γίνεται. Συγνώμη παιδιά, μακάρι να βρείτε νέο προπονητή επειδή συμπεριφέρεται στους ανθρώπους σαν σκ@@α. Κανένας δεν θέλει να παίξει γι'αυτόν. Η ομάδα είναι χάλια και ο προπονητής απαράδεκτος»,