Μακάμπι Τελ Αβίβ: Ανακοινώθηκε ο Ταμίρ Μπλατ

Ο Ταμίρ Μπλατ έδωσε τα χέρια με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Μακάμπι Τελ Αβίβ: Ανακοινώθηκε ο Ταμίρ Μπλατ

Επέστρεψε ο Ταμίρ Μπλατ στο Ισραήλ, αυτή τη φορά για λογαριασμό της Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Ο γιος του πρώην προπονητή του Ολυμπιακού, Ντέιβιντ Μπλατ, ξεκίνησε από τη Χάποελ Χολόν και έχει παίξει ακόμη σε Ραμάτ Χασαρόν, Χάποελ Χολόν και Χάποελ Ιερουσαλήμ, πριν μετακομίσει στη Γερμανία για την Άλμπα Βερολίνου.

Σε 30 παιχνίδια, στην περυσινή Ευρωλίγκα, κατέγραψε 7,8 πόντους, 4,6 ασίστ και 19:51 λεπτά συμμετοχής, κατά μέσο όρο, ενώ στο πρωτάθλημα Ισραήλ έπαιξε σε 19 αγώνες, σκοράροντας 6.9 πόντους και δίνοντας 5.4 ασίστ, ανά αγώνα.

Ο ίδιος δήλωσε: «Πολύ χαρούμενος που επιστρέφω στο Ισραήλ και εντάσσομαι σε μία από τις πιο ιστορικές ομάδες σε όλη την Ευρώπη. Ανυπομονώ να γνωρίσω τους νέους μου συμπαίκτες και να παίξω μπροστά στο κοινό της Μακάμπι. Θέλω να χρησιμοποιήσω την εμπειρία μου στην Ευρωλίγκα για να βοηθήσω το σύλλογο. Πάμε Μακάμπι!».

Ο προπονητής, Οντέτ Κάτας ανέφερε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκεται μαζί μας. Ο Ταμίρ αποτελεί έναν πολύ καλό οργανωτή και έχει δείξει ότι μπορεί να σταθεί αντάξια, σε επίπεδο Eurolegaue. Μπορεί να μας βοηθήσει και στις δύο πλευρές του παρκέ και αυτό αποτελεί μεγάλη αναβάθμιση. Είμαι πολύ χαρούμενος που τον προπονώ και πάλι».