Ολυμπιακός: Αποφασισμένοι για Μίροτιτς αν φύγει ο Βεζένκοφ

Όλα ανοιχτά για το θέμα του Σάσα Βεζένκοφ, αλλά στο σενάριο που φύγει οι Αγγελόπουλοι είναι αποφασισμένοι να το παλέψουν για να φέρουν τον Νίκολα Μίροτιτς. 

Ολυμπιακός: Αποφασισμένοι για Μίροτιτς αν φύγει ο Βεζένκοφ

Ο Ολυμπιακός θέλει να κρατήσει τον Σάσα Βεζένκοφ. Είναι το πρώτο του μέλημα. Οι Κινγκς προτίθενται να δώσουν ρόλο στον Βούλγαρο, του προσφέρουν ένα κάρο λεφτά (σχεδόν 3,5 εκατ. δολάρια τον χρόνο), αλλά και οι Πειραιώτες δίνουν τα... ρέστα τους. Στα 2.000.000 ευρώ θα του κάνουν αύξηση στο ετήσιο κασέ του, στο ενδεχόμενο που αποφασίσει να παραμείνει στην ομάδα. Οι Αγγελόπουλοι είναι αποφασισμένοι.

Ακόμη όμως και αν δεν παραμείνει ο παίκτης, οι δρόμοι τους να είσαι σίγουρο πως θα χωρίσουν φιλικά. Η ΚΑΕ έχει κατανόηση στην επιθυμία του αθλητή να δοκιμάσει κάποια στιγμή το όνειρο του ΝΒΑ.

Στο σενάριο όμως που αποχωρήσει, οι πρόεδροι θα κάνουν γερό μπάσιμο για την απόκτηση του Νίκολα Μίροτιτς. Βγαίνει ελεύθερος στην αγορά, έχει τρομερά υψηλό κασέ, αλλά πληροφορίες αναφέρουν πως δείχνει τη διάθεση να το ρίξει, αρκεί να παίξει σε ομάδα που θα διεκδικήσει την Ευρωλίγκα. Δεν θα κρατήσουν ούτε ευρώ στην τσέπη.

Αν φύγει για το ΝΒΑ ο MVP της Ευρωλίγκας, τότε το κασέ του Βεζένκοφ αλλά και το μπάι άουτ για το Σακραμέντο θα πάνε στον Μαυροβούνιο φόργουορντ. Είπαμε, οι Αγγελόπουλοι έχουν πεισμώσει να κατακτήσουν το πρωτάθλημα Ευρώπης. Πρόταση δεν έχει γίνει στον Νίκολα Μίροτιτς. Θα υπάρξει επαφή μόνο αν αποχωρήσει ο Σάσα Βεζένκοφ. Το περιβάλλον του Μίροτιτς όμως είναι ενήμερο για τις ματιές του Ολυμπιακού και αυτό για την ώρα αρκεί.