Xάκετ: «Πρέπει να σπάσει η κατάρα με τον Ολυμπιακό»

Ο Ντάνιελ Χάκετ ρωτήθηκε για την... κατάρα που έχει η ΤΣΣΚΑ Μόσχας στα Final Four με τον Ολυμπιακό και τόνισε πως θα πρέπει να βρεθεί τρόπος ώστε να "σπάσει". 

Xάκετ: «Πρέπει να σπάσει η κατάρα με τον Ολυμπιακό»

Ύστερα από δύο σεζόν με τον Ολυμπιακό (2015-2017) και μετά από την παρουσία του στην Μπάμπεργκ (2017-2018), ο Ντάνιελ Χάκετ θα συνεχίσει την καριέρα του στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Πλέον, βρίσκεται και πάλι σε ένα σύνολο που έχει στόχο την πρόκριση σε Final Four.

Με αφορμή το παρελθόν του στον Ολυμπιακό, ο Ιταλός γκαρντ ρωτήθηκε για το αν υπάρχει... κατάρα ανάμεσα στην ΤΣΣΚΑ και τους Πειραιώτες, καθώς οι "ερυθρόλευκοι" έχουν νικήσει τέσσερις συνεχόμενες φορές (2012, 2013, 2015, 2017) σε Final Four τους Ρώσους.

Ο Ντάνιελ Χάκετ απάντησε τα εξής: «Δεν πιστεύω και πολύ στις κατάρες. Εμένα μου φαίνεται πως όταν η ομάδα, κυριαρχεί στην regular season -κάτι που κάνει η ΤΣΣΚΑ τα τελευταία χρόνια- οι παίκτες αισθάνονται διαφορετικά και νιώθουν μία επιπλέον πίεση. Είναι δύσκολο να παίξεις, κάτω από την μεγάλη πίεση της ευθύνης. ο Ολυμπιακός έχει αλλάξει το ρόστερ του, προπονητή και πολλά ακόμα. Απλά πρέπει να συγκεντρωθείς στον εαυτό σου και να καταστρέψεις την κατάρα, αν αυτή υπάρχει».