Κάιζερ: «Οι οπαδοί μας πηγαίνουν το παιχνίδι μας σε άλλο επίπεδο!»

Ο Μάικαλ Κάιζερ μίλησε για το αυριανό παιχνίδι κόντρα στη Νίζνι, τονίζοντας τι πρέπει να κάνει ο Άρης για να κερδίσει και παράλληλα ζήτησε την συμπαράσταση του κόσμου.

Κάιζερ: «Οι οπαδοί μας πηγαίνουν το παιχνίδι μας σε άλλο επίπεδο!»

«Είναι μια πολύ καλή ομάδα και θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Πετύχαμε μια σημαντική εκτός έδρας νίκη, αλλά θέλουμε να τους κερδίσουμε και στην έδρα μας. Χρειαζόμαστε τη συμπαράσταση των φιλάθλων μας και θα ήταν πολύ ωραίο να δούμε ένα γεμάτο γήπεδο.

Οι οπαδοί μας, μας δίνουν πολύ ενέργεια και πηγαίνουν το παιχνίδι μας σε άλλο επίπεδο. Τους χρειαζόμαστε και θέλουμε να είναι όσο το δυνατόν πιο πολλοί και να μας στηρίξουν, όπως αυτοί ξέρουν» είπε αρχικά στο arisbc.gr και πρόσθεσε για τον αγώνα: «Μπορεί να είναι ένας τελείως διαφορετικός αγώνας σε σχέση με τον πρώτο στη Ρωσία, όμως είναι πιθανό να υπάρχουν αρκετές ομοιότητες.

Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να εκτελέσουμε το πλάνο του προπονητή, να είμαστε συγκεντρωμένοι από την αρχή μέχρι το τέλος και να παλέψουμε για τον Άρη, για να βρεθούμε στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Πρέπει να τους αιφνιδιάσουμε και να τους «χτυπήσουμε» εμείς πρώτα, πριν το κάνουν αυτοί».

Ο ιστότοπος αυτός χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα
ΑΠΟΔΟΧΗ