Σερέλης: "Παίξαμε απαίσια στην επίθεση"

Ο Χρήστος Σερέλης ήταν απογοητευμένος από τον αποκλεισμό από την Ντνίπρο, αλλά και δυσαρεστημένος από τον τρόπο που έπαιξε μπάσκετ το Λαύριο, ειδικά στον τομέα της επίθεσης. 

Σερέλης: "Παίξαμε απαίσια στην επίθεση"

Το Λαύριο όχι μόνο έχασε από την Ντνίπρο, αλλά δεν μπόρεσε και να προστατέψει την υπέρ του διαφορά, με αποτέλεσμα να γνωρίσει τον αποκλεισμό στην Ευρώπη

Μετά το τέλος του αγώνα, ο κόουτς του Λαυρίου, Χρήστος Σερέλης, εξέφρασε την δυσαρέσκαι του: «Παίξαμε απαίσια στην επίθεση, δεν διαβάσαμε την άμυνα της Ντνίπρο. Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι η Ντνίπρο έβγαλε πάρα πολύ μεγάλη ενέργεια στο παιχνίδι και μας νίκησε δίκαια. Ήταν καλύτερη από εμάς σήμερα και πιστεύω ότι, αν συνεχίσουμε να παίζουμε έτσι, θα έχουμε πολλά προβλήματα φέτος. Πρέπει βέβαια να πω ότι έχουμε 10 νέους παίκτες και είδαμε σήμερα ότι είναι δύσκολο να αντιμετωπίσεις μία ομάδα που διατηρεί τον κορμό της. Πρέπει να συγχαρούμε την ομάδα και τον προπονητή της»

Ο Ζαμάλ Νίξον τόνισε: «Πρώτα απ' όλα συγχαρητήρια στην Ντνίπρο. Έπαιξε εξαιρετικά σήμερα, έβγαλε πολλή ενέργεια. Δυστυχώς, εμείς δεν παίξαμε το ίδιο καλά και αυτό τα συνοψίζει όλα»