Συνάντηση στη Βουλιαγμένη για Σπανούλη και Ραζνάτοβιτς

O Σέρβος ατζέντης, Μίσκο Ραζνάτοβιτς συναντήθηκε με τον προπονητή του Περιστερίου, Βασίλη Σπανούλη στην Βουλιαγμένη.

Συνάντηση στη Βουλιαγμένη για Σπανούλη και Ραζνάτοβιτς

Ο πολύπειρος ατζέντης, Μίσκο Ραζνάτοβιτς με ανάρτησή του στο Instagram, επιβεβαίωσε τη συνάντησή του με τον προπονητή του Περιστερίου, Βασίλη Σπανούλη. Πολλά χρόνια φιλίας και συνεργασίας συνδέουν τους δυο τους.

Ο Σέρβος ατζέντης αναφέρει στην ανάρτησή του στο Instagram: «Σήμερα στην Ελλάδα με τον Βασίλη Σπανούλη, ο οποίος προετοιμάζεται για τα πρώτα playoffs της καριέρας του, ως προπονητής. Παρότι είναι εξοικειωμένος με την ένταση και την πίεση των playoffs, έχοντας παίξει τόσες φορές ως αθλητής, αυτή τη φορά ως προπονητής, είναι ένα εντελώς διαφορετικό παιχνίδι.

Η προσοχή και η επιμονή που έφερε ο Βασίλης Σπανούλης στην ομάδα, την οδήγησαν σε αυτό το επίπεδο στη διάρκεια της πρώτης χρονιάς του ως προπονητής, και παρότι όλο αυτό θεωρείται ήδη μια νίκη για εκείνον και την ομάδα του, ξέρω πως ο Βασίλης Σπανούλης δεν θα είναι ευχαριστημένος απλά με τη συμμετοχή. Είναι ένας νικητής με πνεύμα νικητή και του εύχομαι κάθε τύχη στο παιχνίδι της Κυριακής».

Το Περιστέρι θα αντιμετωπίσει την ΑΕΚ, για τα προημιτελικά της Basket League σε best-of-three έχοντας το πλεονέκτημα έδρας.