Καντζούρης: «Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατόν με τη Χάποελ»

Ο προπονητής της ΑΕΚ, Ηλίας Καντζούρης αναφέρθηκε στο ερχόμενο παιχνίδι με τη Χάποελ Τελ Αβίβ.

Καντζούρης: «Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατόν με τη Χάποελ»

Στα Ιεροσόλυμα βρίσκεται από το απόγευμα της Δευτέρας (3/4) η ΑΕΚ καθώς την Τρίτη (4/4, 21:00) φιλοξενείται από τη Χάποελ στο πρώτο παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων για την προημιτελική φάση του Basketball Champions League. Η ομάδα τους Ισραήλ έχει το πλεονέκτημα έδρας στη σειρά που κρίνεται στις δύο νίκες, με τα ματς να γίνονται εναλλάξ στα γήπεδα των δύο αντιπάλων.

Σχολιάζοντας την αναμέτρησης της Τρίτης στην «Pais Arena Jerusalem» ο τεχνικός της ΑΕΚ, Ηλίας Καντζούρης, σχολίασε μεταξύ άλλων πως: «Έχουμε μπροστά μας ακόμη μία πρόκληση. Αντιμετωπίζουμε το αυριανό ματς σαν να είναι το πρώτο από τα τρία «δεκάλεπτα», που έχουμε να παίξουμε στη σειρά. Αύριο, είναι λοιπόν το πρώτο...

Γνωρίζουμε προφανώς τις δυσκολίες του αγώνα. Να είστε σίγουροι, όμως, ότι έχουμε έρθει εδώ στα Ιεροσόλυμα για να παρουσιάσουμε ένα πρόσωπο αντάξιο της Ιστορίας της Ομάδας μας, και να διεκδικήσουμε τις πιθανότητές μας, απέναντι σε μία πραγματικά πάρα πολύ καλή ομάδα.

Από κει και πέρα, αυτό που έχουμε να κάνουμε, είναι να προσεγγίσουμε το ματς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, παίζοντας πολύ σωστά στην άμυνα, και κυκλοφορώντας στην επίθεση πολύ σωστά τη μπάλα. Σε κάθε περίπτωση, θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατόν. Το έχουμε αποδείξει κατά κόρον στην εφετινή ευρωπαϊκή μας πορεία».