Μποστ: «Αν με καλέσει ο Βεζένκοφ, θα πάω στην εθνική Βουλγαρίας»

Ο Ντι Μποστ αναφέρθηκε στην πιθανότητα να αγωνιστεί ξανά με την εθνική Βουλγαρίας και τόνισε πως θα το κάνει εφόσον του το ζητήσει ο Σάσα Βεζένκοφ!

Μποστ: «Αν με καλέσει ο Βεζένκοφ, θα πάω στην εθνική Βουλγαρίας»

Τα αποθεωτικά σχόλια για τον Σάσα Βεζένκοφ είναι πλέον στην... ημερήσια διάταξη, με τον συμπαίκτη του στην εθνική Βουλγαρίας, Ντι Μποστ, να παίρνει... σειρά. Ο 33χρονος γκαρντ της Βιλερμπάν εξύμνησε τον άσο του Ολυμπιακού μιλώντας στο «Basket News», τονίζοντας σχετικά:

«Για μένα, θα είναι ο MVP της Ευρωλίγκας- τουλάχιστον, το ελπίζω. Είναι σπουδαίος παίκτης και σπουδαίος τύπος. Ήταν διασκεδαστικό να παίζεις εναντίον του. Η εργατικότητά του είναι εκπληκτική. Πέρυσι, ήταν μεταξύ των κορυφαίων πέντε, αλλά ξέρω ότι δουλεύει πραγματικά πολύ σκληρά. Περνάει πολύ χρόνο στο γυμναστήριο και νομίζω ότι του αξίζει».

Για την πιθανότητα να αγωνιστεί ξανά με το βουλγαρικό εθνόσημο, ο Μποστ είπε: «Ο Σάσα με καλεί πάντα για την εθνική ομάδα. Νομίζω ότι αν γυρίσει πίσω για να παίξει ένα σημαντικό παιχνίδι και θέλει να έρθω, έρχομαι. Αλλά την τελευταία φορά που μιλήσαμε, είπε ότι θα σταματήσει για λίγο.

Μπορεί βέβαια να τους κερδίσει και μόνος του, αλλά χρειάζεται και λίγη βοήθεια. Το έκανε στο Ευρωμπάσκετ. Είναι ικανός για αυτό, αλλά αν επιστρέψει, ίσως προσπαθήσω να τον βοηθήσω αν μπορώ ακόμα να το κάνω».