Mπλατ: "Ευκαιρία να δούμε τα δυνατά και τα αδύνατα μας σημεία"

Στη συνέντευξη Τύπου στο Ηράκλειο της Κρήτης, ο Ντέιβιντ Μπλατ τόνισε πως είναι ευκαιρία για τον Ολυμπιακό να δει τα δυνατά και τα αδύναμα του σημεία στο τουρνουά. Πρίφτης: "Χτίζουμε την νοοτροπία μας".

Mπλατ: "Ευκαιρία να δούμε τα δυνατά και τα αδύνατα μας σημεία"

Στο Ηράκλειο της Κρήτης έγινε η συνέντευξη Τύπου ενόψει του τελικού και του ημιτελικού της διοργάνωσης. Την Κυριακή (23/9) το βράδυ (20:30), oι Πειραιώτες θα αντιμετωπίσουν την Ούνικς Καζάν του Δημήτρη Πρίφτη.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Ντέιβιντ Μπλατ, σχολίασε τα εξής: «Είναι τιμή και χαρά για τον Ολυμπιακό που βρισκόμαστε εδώ. Σε αυτό το στάδιο ψάχνουμε για υψηλό επίπεδο ομάδων και ανταγωνισμού, καλές συνθήκες παιχνιδιού και οι παίκτες να νιώσουν άνετα και να το απολαύσουν. Σκοπός αυτών των διοργανώσεων είναι να γνωρίσεις τόσο τα δυνατά όσο και τα αδύνατα στοιχεία σου πριν την έναρξη της σεζόν. Νιώθω ευτυχής και ευγνώμων που έχω την ευκαιρία να παίξω απέναντι στο γιο μου, ένα παιδί που έχει δουλέψει και έχει θυσιάσει πολλά για να φτάσει στο επίπεδο που βρίσκεται»

Στη συνέχεια ο κόουτς της Ούνιξ Καζάν, Δημήτρης Πρίφτης ανέφερε: «Είναι μεγάλη χαρά και απόλαυση που βρισκόμαστε σε ένα τουρνουά που είναι άρτια διοργανωμένο. Έχουμε και εμείς να διαχειριστούμε το θέμα με τις Εθνικές ομάδες. Παρόλο που έχουμε ξεκινήσει αρκετό καιρό πριν την προετοιμασία μας, προσπαθούμε ακόμα να γνωρίσουμε καλύτερα την ομάδα. Σε αυτή τη φάση, θέλουμε να χτίσουμε τη νοοτροπία μας, να κατεβαίνουμε για να κερδίσουμε κάθε παιχνίδι. Το αποτέλεσμα στα φιλικά έρχεται σε δεύτερη μοίρα.»