Αγγέλου: "Είμαστε ανώτερη ομάδα"

Ο Βαγγέλης Αγγέλου τόνισε πως ο Άρης είναι ανώτερη ομάδα από την Ντιανό, επεσήμανε πως έμεινε ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών του και εξήγησε την φιλοσοφία της ομάδας του. 

Αγγέλου: "Είμαστε ανώτερη ομάδα"

Ο Βαγγέλης Αγγέλου έμεινε ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του και όχι τόσο από την απόδοση που είχαν και αναφέρθηκε στην παρουσία των φιλάθλων και στην Τιφλίδα.

Ο τεχνικός του Άρη σε δηλώσεις που έκανε στο Yellow Radio επεσήμανε: “Είναι το πρώτο βήμα. Είμαστε ανώτερη ομάδα, αλλά δύσκολα μπορείς να παίξεις καλά και να βρεις ρυθμό σε τέτοια παιχνίδια και αυτό είπαμε και στα παιδιά. Στο πρώτο ημίχρονο δόθηκαν 17 φάουλ και 22 ελεύθερες βολές. Είναι πολύ δύσκολο να βρει μια ομάδα ρυθμό, αλλά εμείς βρήκαμε. Είχαμε καλές και κακές στιγμές, περισσότερες κακές, αλλά προχωράμε. Η νίκη είναι καλό πράγμα για έναν αθλητή, που θέλει το σκορ για να έχει και καλύτερη συνέχεια”.

Ο Βαγγέλης Αγγέλου πρόσθεσε πως “είμαστε μια καινούρια ομάδα, δοκιμάζουμε πολλά πράγματα. Στηριζόμαστε ενεργειακά στην πίεση σε όλο το γήπεδο, αλλά δυστυχώς δεν μπορούμε να παίζουμε έτσι συνέχεια σε όλη τη χρονιά. Προσπαθήσαμε να βάλουμε τον ΜακΓκι και τον Τζόουνς που είχαν κάποια προβλήματα, θέλαμε να κάνουμε το ίδιο και με τον Χάρις, αλλά χρεώθηκε με τρία γρήγορα φάουλ. Προσπαθούμε να τρέξουμε, να βρούμε έναν καλύτερο ρυθμό συνεργασιών. Είμαστε μακριά ακόμα από αυτό που θέλουμε, ελπίζουμε να τα καταφέρουμε”.

Για τον επαναληπτικό σε 48 ώρες στο Αλεξάνδρειο υποστήριξε: “Πρέπει να το σεβαστούμε το παιχνίδι. Έχει σημασία η παρουσία του Άρη στην Ευρώπη, πρέπει να είναι σοβαρή και υπεύθυνη. Δεν μας ενδιαφέρει το σκορ, αλλά να φτιάξουμε τις σχέσεις μεταξύ μας, με τον κόσμο, να είμαστε υγιείς και όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι”.

Για την παρουσία των φιλάθλων του Άρη και στην Τιφλίδα είπε: “Αυτό είναι πάρα πολύ όμορφο. Ο κόσμος είναι η ομπρέλα της ομάδας, γι’ αυτό και η ομάδα ειδικά εκτός έδρας στην Ευρώπη πρέπει να είναι υπεύθυνη, γιατί ξανακάνει μια καινούρια προσπάθεια και όπως έχει πει ο κ. Γουλιέλμος χρειάζεται ηθική και χαρακτήρα”.