Σκουρτόπουλος: "Ο Παππάς ξέρει τους λόγους που δεν παίζει στην Εθνική"

Ο Θανάσης Σκουρτόπουλος τόνισε πως δεν έχει κλείσει την πόρτα σε κανέναν παίκτη και επεσήμανε πως ο Νίκος Παππάς γνωρίζει καλά τους λόγους που πλέον δεν καλείται στην Εθνική μας ομάδα. 

Σκουρτόπουλος: "Ο Παππάς ξέρει τους λόγους που δεν παίζει στην Εθνική"

Ο προπονητής της Εθνικής μας ομάδας, Θανάσης Σκουρτόπουλος, μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 94.6. Μεταξύ άλλων, στις δηλώσεις του, αναφέρθηκε στους λόγους που δεν καλείται πλέον ο Νίκος Παππάς, τονίζοντας τα εξής: "Ο Νίκος για κάποιους λόγους δεν ήταν στις επιλογές. Τους ξέρει, άσχετα αν δεν τους λέει. Δεν έχω κλείσει καμία πόρτα, το είπα από την πρώτη ημέρα. Με τις κατάλληλες προϋποθέσεις το ξανασυζητάμε, αλλά πρέπει να γίνει κίνηση και από την πλευρά του».

Ως γνωστόν, στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, είναι ενοχλημένοι με την εριστική συμπεριφορά του Νίκου Παππά. Πέρα από το επεισόδιο που είχε με τον Γιάννη Μπουρούση, πριν από ένα χρόνο περίπου, είχε ειρωνευτεί τον Θανάση Σκουρτόπουλο. Συγκεκριμένα, του είχε τονίσει "πάρε τον Χρηστίδη, βλάκα". Και το σχολίασε αυτό, επειδή ο Ομοσπονδιακός τεχνικός τον είχε "κόψει", παίρνοντας αντί για εκείνον τον νεαρό αθλητή.