Νίκλας: «Συγχαρητήρια στα κορίτσια, κάναμε μία πάρα πολύ καλή εμφάνιση»

Ο Θάνος Νίκλας σχολίασε τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Ατομερόμου με 87-68 για την 11η αγωνιστική της EuroLeague Women.

Νίκλας: «Συγχαρητήρια στα κορίτσια, κάναμε μία πάρα πολύ καλή εμφάνιση»

Την πρώτη της νίκη στην EuroLeague πανηγύρισε η ομάδα μπάσκετ γυναικών του Ολυμπιακού. Με εξαιρετική εμφάνιση σε όλη τη διάρκεια του ματς, οι νταμπλούχες Ελλάδας επικράτησαν με 87-68 της Ατομερόμου στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, για την 11η αγωνιστική του κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.

Μετά τον αγώνα ο προπονητής του Ολυμπιακού, Θάνος Νίκλας δήλωσε: «Συγχαρητήρια στα κορίτσια για την πολύ μεγάλη νίκη. Η EuroLeague είναι δύσκολη, το ξέρουμε. Έχω ξαναπεί, ότι στις προπονήσεις τον τελευταίο μήνα έχουμε άλλο πρόσωπο, δυστυχώς στα παιχνίδια δεν το δείχναμε. Σήμερα, όμως, το δείξαμε. Είχαμε μια πάρα πολύ καλή εμφάνιση σήμερα, όμως πρέπει να το ξεχάσουμε γρήγορα. Έχουμε το ματς με τον Παναθηναϊκό, στόχος μας είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος, οπότε πρέπει να επικεντρωθούμε εκεί. Πρέπει να παίξουμε με την ίδια ταχύτητα και την ίδια ένταση στην άμυνα, να μαχόμαστε για τα ριμπάουντ με την ίδια θέληση. Συγχαρητήρια και πάλι στα κορίτσια για αυτή τη νίκη, συνεχίζουμε».

Η Μέγκαν Γκούσταφσον υποστήριξε: «Μου άρεσε πολύ η διάθεση και η νοοτροπία της ομάδας, αυτό μας είχε ζητήσει ο προπονητής μας, τα ματς στην EuroLeague είναι δύσκολα, είμαι πολύ χαρούμενη που κερδίσαμε, το αξίζαμε βάσει της εικόνας μας σε όλη τη διάρκεια. Είναι μια μεγάλη βδομάδα, έχουμε το ματς με τον Παναθηναϊκό την Κυριακή και βρισκόμαστε σε καλό μομέντουμ τώρα, είμαστε ενθουσιασμένες για τη νίκη, όμως πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε».