Μπόγρης: "Φέτος δεν κοιτάμε το πως θα καταστρέψουμε το παιχνίδι του αντιπάλου"

Ο Γιώργος Μπόγρης τόνισε πως ο Ολυμπιακός φέτος δεν κοιτάζει τόσο το πως θα καταστρέψει το παιχνίδι του αντιπάλου, όσο το δικό του παιχνίδι, δίνοντας έμφαση στην ταχύτητα και στην επίθεση. 

Μπόγρης: "Φέτος δεν κοιτάμε το πως θα καταστρέψουμε το παιχνίδι του αντιπάλου"

Ενδιαφέρον είχαν οι δηλώσεις του Γιώργου Μπόγρη μετά το τέλος της αναμέτρησης κόντρα στην Ρεάλ Μαδρίτης. Μιλώντας στον SPORT24 RADIO 103,3, ο Έλληνας σέντερ σχολίασε αρχικά τα εξής: "Περάσαμε αρκετό χρόνοι στο παρκέ. Ο κόουτς μπορεί να βγάλει συμπεράσματα Τα κέρδη ήταν ο Ζακ (σ.σ. ΛεΝτέι) που κατέβηκε μία θέση κι έπαιξε στο "4", ο Τουπάν που τον είδαμε να κατεβάζει μπάλες και το ότι βγάλαμε αυτοματισμούς. Για εμάς τους πέντε είναι πολύ μεγάλο κέρδος. Μάθαμε τα συστήματα και όταν έρθουν τα παιδιά από τις Εθνικές, θα τα βοηθήσουμε να μπουν στην ομάδα. Θέλουμε να φτιάξουμε μία ομάδα που ένας θα σπρώχνει τον άλλον. Είναι διαφορετικοί οι αγώνες από τις προπονήσεις".

Σχετικά με το τι θέλει αλλάξει ο Ντέιβιντ Μπλατ, είπε: "Η ομάδα έχει αλλάξει την φιλοσοφίας της. Είμαστε πιο επιθετικοί και θέλουμε να τρέχουμε περισσότερο. Κοιτάμε περισσότερο το παιχνίδι μας και όχι το πώς θα καταστρέψουμε το παιχνίδι του αντιπάλου. Αυτό βοηθάει την ψυχολογία. Ακόμα και για την φυσική κατάσταση, ο κόους προσπαθεί μας κάνει καλύτερους μέσω του μπάσκετ. Το όπλο μας θα είναι η ταχύτητα. Στην άμυνα θα είμαστε πανέξυπνοι και θα προσπαθούμε να τρέχουμε. Αν εξαιρέσουμε εμένα και τον Μιλουτίνοβ, όλα τα άλλα παιδιά μπορούν να καλύψουν πολλές θέσεις".

Τέλος, ο Γιώργος Μπόγρης ρωτήθηκε για τους στόχους της ομάδας του τη νέα σεζόν "κάθε αρχή της χρονιάς θέλουμε να τα πάρουμε όλα. Θέλουμε όλους τους τίτλους. Αυτό είναι το μέταλλο του Ολυμπιακού. Ευελπιστούμε να τα καταφέρουμε".