Ζίμπαρτς - Ολυμπιακός: «Βήμα μπροστά - Χωρίς ενέργεια στο τέλος»

Στην «κατάρρευση» του Ολυμπιακού στο τέλος με τη Βαλένθια για τη EuroLeague Women αναφέρθηκε ο προπονητής των «ερυθρόλευκων» Μάρτινς Ζίμπαρτς.

Ζίμπαρτς - Ολυμπιακός: «Βήμα μπροστά - Χωρίς ενέργεια στο τέλος»

Σε ένα ματς που άγγιξε τη νίκη, ο Ολυμπιακός γνώρισε την ήττα χάρις στην πολύ κακή τελευταία περίοδο κόντρα στην Βαλένθια στο ΣΕΦ για την 7η αγωνιστική της EuroLeague Women.

Ο τεχνικός των «ερυθρολεύκων», Μάρτινς Ζίμπαρτς, αναφέρθηκε στο γεγονός ότι η ομάδα του σκόραρε μόλις 6 πόντους στην τελευταία περίοδο, ενώ τόνισε τα λάθη και τις χαμένες βολές στα κρίσιμα σημεία του αγώνα.

Παράλληλα δήλωσε πως οι παίκτριές του έπαιξαν καλά στην άμυνα και έκαναν βήματα προόδου, όμως είχαν έλλειμα ενέργειας στο τέλος.

Αναλυτικά η δήλωσή του:

«Επιθετικά, βρήκαμε μόνο έξι πόντους στην τελευταία περίοδο, στα κρίσιμα σημεία κάναμε λάθη. Εκτελέσαμε επτά βολές και η Βαλένθια 15, χάσαμε για έξι πόντους, ενώ δόθηκε ένα λάθος φάουλ σε κρίσιμο σημείο στον αντίπαλο και σκόραρε.

Παίξαμε καλά στην άμυνα, το καλύτερό μας αμυντικό παιχνίδι στην EuroLeague, όμως δεν τα καταφέραμε. Νομίζω ότι κάναμε ένα βήμα μπροστά, όμως δεν είχαμε την ενέργεια και τη συγκέντρωση στο τέλος για να νικήσουμε».