Mπήκαν στις προπονήσεις οι έξι βοηθητικοί, εκτός ο Γκος

Με έξι νέους παίκτες, που θα έχουν βοηθητικό ρόλο, συνεχίστηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ. Εκτός έμεινε ο Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος, λόγω στομαχικών διαταραχών.

Mπήκαν στις προπονήσεις οι έξι βοηθητικοί, εκτός ο Γκος

Η ομάδα του Ολυμπιακού επέστρεψε στο ΣΕΦ, έχοντας προπόνηση που ήταν προγραμματισμένη για τις 16.30. Πλέον, στο πρόγραμμα της ομάδας του Ντέιβιντ Μπλατ βρίσκονται έξι νέοι παίκτες. Ύστερα από την προσθήκη των Φώτη Λαμπρόπουλου, Χριστόφορο Στεφανίδη, Νίκο Στυλιανού, Μάνι Χάρις, στις προπονήσεις των Πειραιωτών μπήκαν τόσο ο Μαυροβούνιος σέντερ, Νεμάνια Μιλόσεβιτς, όσο και ο Αμερικανός πάουερ-φόργουορντ, Κλιντ Τσάπμαν.

Οι συγκεκριμένοι αθλητές θα έχουν καθαρά βοηθητικό ρόλο στις προπονήσεις της ομάδας αυτές τις μέρες, και με την επιστροφή των διεθνών θα αποχωρήσουν, καθώς ο Ολυμπιακός πορεύεται δίχως επτά παίκτες του. Χωρίς τους Γιώργο Πρίντεζη, Βαγγέλη Μάντζαρη, Κώστα Παπανικολάου, Νίκολα Μιλουτίνοβ, Γιάνις Τίμα, Γιάνις Στρέλνιεκς και Αλέξανδρο Βεζένκοφ, οι οποίοι είναι απασχολημένοι με τις εθνικές τους ομάδες.

Εκτός προγράμματος παρέμεινε ο Δημήτρης Αγραβάνης, ο οποίος συνεχίζει την ατομική του προπόνηση. Ο Έλληνας φόργουορντ έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του, ο αχίλλειος είναι σε καλή κατάσταση, αλλά στον Πειραιά δεν θέλουν να πιέσουν την επάνοδο του στην αγωνιστική δράση. Εκτός προπόνησης έμεινε και ο Αμερικανός γκαρντ, Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος, καθώς ταλαιπωρείται με στομαχικές διαταραχές.