Άρχισαν δουλειά ο Χάρις και οι υπόλοιποι

Η ομάδα του Ολυμπιακού είχε ρεπό σήμερα, αλλά οι βοηθητικοί παίκτες, όπως και ο Μάνι Χάρις, έδωσαν το "παρών" στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, κάνοντας προπόνηση σε χαλαρούς ρυθμούς. 

Άρχισαν δουλειά ο Χάρις και οι υπόλοιποι

Η ομάδα του Ολυμπιακού είχε ρεπό σήμερα, ύστερα και από την φιλική αναμέτρηση που έδωσαν οι Πειραιώτες κόντρα στο Ρέθυμνο. Παράλληλα, από εδώ και πέρα, οι Πειραιώτες θα κάνουν προπονήσεις δίχως τους επτά διεθνείς παίκτες τους, χωρίς τους Γιώργο Πρίντεζη, Βαγγέλη Μάντζαρη, Κώστα Παπανικολάου, Νίκολα Μιλουτίνοβ, Γιάνις Στρέλνιεκς, Γιάνις Τίμα και Αλέξανδρο Βεζένκοφ.

Λόγω των αρκετών απουσιών, όπως είναι γνωστό, στο ρόστερ του Ντέιβιντ Μπλατ προστέθηκαν για ένα μικρό χρονικό διάστημα τέσσερις βοηθητικοί παίκτες, ώστε να ενισχύσουν τις προπονήσεις της ομάδας. Ο λόγος για τους Φώτη Λαμπρόπουλο, Νίκο Στυλιανού, Χριστόφορο Στεφανίδη και φυσικά τον Μάνι Χάρις, οι οποίοι παραμένουν ελεύθεροι και ψάχνουν ομάδα. Όλοι τους βρέθηκαν σήμερα στο ΣΕΦ, ξεκινώντας την δουλειά, πραγματοποιώντας προπόνηση σε χαλαρούς ρυθμούς.

Όσον αφορά τον Αμερικανό σμολ-φόργουορντ, Μάνι Χάρις, (πάνω στον οποίο έχουν πέσει οι προβολείς, καθώς πραγματοποίησε πέρσι μία εξαιρετική σεζόν με την ΑΕΚ), είναι δεδομένο πως επιθυμεί να βρει θέση στο ρόστερ του Ολυμπιακού και ελπίζει να κερδίσει την εμπιστοσύνη του Ντέιβιντ Μπλατ. Οι Πειραιώτες, βέβαια, είναι γεμάτοι στο "3" με τους Κώστα Παπανικολάου, Αξέλ Τουπάν και Γιάνις Τίμα, αλλά ας... αφήσουμε ένα παράθυρο ανοιχτό για το ενδεχόμενος ενίσχυσης του ρόστερ, έστω και την τελευταία στιγμή.