Ολυμπιακός: Στην Ουγγαρία για τη συνέχεια της EuroLeague

Στην Ουγγαρία βρίσκεται ο Ολυμπιακός που αντιμετωπίζει για την 4η αγωνιστική της EuroLeague Women την KSC Szekszard.

Ολυμπιακός: Στην Ουγγαρία για τη συνέχεια της EuroLeague

Την ουγγρική KSC Szekszard αναμένεται να αντιμετωπίσει ο Ολυμπιακός που βρίσκεται ήδη από το μεσημέρι της Δευτέρας (14/11) στην Ουγγαρία.

Οι «ερυθρόλευκες», που δε θα έχουν στη διάθεση τους την Σταμολάμπρου λόγω ίωσης και την Στραουτμάνε, κυνηγούν την πρώτη τους νίκη στη διοργάνωση.

«Θα έχουμε ένα πολύ έντονο παιχνίδι. Ο αντίπαλός μας εντός έδρας παίζει πολύ σκληρά, σε ένα γεμάτο γήπεδο με κόσμο, που του δίνει έξτρα ενέργεια. Κέρδισαν εντός έδρας τη Φενέρμπαχτσε και το περασμένο Σαββατοκύριακο, τη Σοπρόν. Αναλύσαμε τα ματς αυτές τις ημέρες και θα προσπαθήσουμε να παίξουμε με υψηλή ένταση», δήλωσε τεχνικός του Ολυμπιακού Μάρτιν Ζίμπαρτς.

«Είναι ένας τελικός για εμάς, ένα ματς που πρέπει να κερδίσουμε αν θέλουμε να συνεχίσουμε στην Ευρώπη. Θα παίξουμε το μπάσκετ που ξέρουμε και αν αποδώσουμε με βάση τις δυνατότητες που έχουμε σαν ομάδα στο παρκέ, μπορούμε να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα», συμπλήρωσε ο Ιωάννα Διέλα.

Η αναμέτρηση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 15/11 και θα μεταδοθεί ζωντανά από το επίσημο κανάλι της EuroLeague Women στο YouTube.