Σχίζας: «Δεν είναι δικαιολογία η διαιτησία»

Πίστη στην ομάδα του Άρη δήλωσε ο Σταύρος Σχίζας παρά τον αποκλεισμό από τη συνέχεια του FIBA Europe Cup από τη Γουλβς.

Σχίζας: «Δεν είναι δικαιολογία η διαιτησία»

Στα τακτικά λάθη που έκανε η ομάδα του Άρη κόντρα στη Γουλβς στάθηκε ο Σταύρος Σχίζας.

Ο αρχηγός της ομάδας, που ταλαιπωρείται τα τελευταία χρόνια από τραυματισμούς, δήλωσε πως η ομάδα θα βρει το δρόμο της ενώ δεν έκρυψε τα λόγια του για τη διαιτησία.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το τελικό αποτέλεσμα και την εικόνα του Άρη: «Δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε. Κάναμε πολλά τακτικά λάθη. Τα δουλέψαμε στις προπονήσεις αλλά δεν βγήκαν. Κάποια λάθη όμως διορθώνονται εύκολα. Η συνέχεια θα είναι θετική για αυτό το γκρουπ».

Για τη διαιτησία: «Δεν θέλω να σχολιάσω… Η διαιτησία ίσως ήταν αυστηρή αλλά και πάλι δεν είναι δικαιολογία. Πρέπει να προσαρμοζόμαστε. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο που ήταν εδώ και μας στήριξε. Το χρειαζόμαστε».

Για τη Γουλβς και τα θετικά που κρατάει ο Άρης: «Είναι μία καλή ομάδα αλλά μπορούσαμε να κερδίσουμε. Αυτό που κρατάμε είναι ότι έχουμε περιθώρια βελτίωσης. Είμαι πολύ αισιόδοξος για τη συνέχεια της ομάδας. Προσπαθούμε να βάλουμε τους… νέους στο κλίμα, να τους εξηγήσουμε τι γίνεται στην Ελλάδα και στην Ευρώπη. Δουλεύουν σκληρά στην προπόνηση και σε βάθος χρόνου θα είμαστε αυτοί που πρέπει. Στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος θα είμαστε έτοιμοι».