Άντζουσιτς για Ομπράντοβιτς: «Όταν σε καλεί ο κορυφαίος προπονητής όλων των εποχών κάτι σημαίνει»

Ο Ντανίλο Άντζουσιτς αναφέρθηκε στην απόφασή του να συνεχίσει την καριέρα του στην Παρτιζάν.

Άντζουσιτς για Ομπράντοβιτς: «Όταν σε καλεί ο κορυφαίος προπονητής όλων των εποχών κάτι σημαίνει»

Μετά από μία εξαιρετική σεζόν με τη Μονακό σε Γαλλία και Ευρωλίγκα (7,7 πόντους με 43% στα τρίποντα, 1,3 ριμπάουντ, 0,9 ασίστ) ο Ντανίλο Άντζουσιτς αποφάσισε να επιστρέψει στην Παρτιζάν Βελιγραδίου με διετές συμβόλαιο. Παραχώρησε συνέντευξη στη Mondo και αναφέρθηκε στην απόφασή του.

Αναλυτικά τι είπε:

Για τις συζητήσεις και τον Ζοτς: “Παρακολουθούσα την πορεία της ομάδας, τα παιχνίδια. Χάρηκα όταν έγινε αυτό με την EuroLeague γιατί η Παρτίζαν άξιζε να επιστρέψει εκεί όπου ανήκει.

Όταν με κάλεσε πρώτη φορά ο Ομπράντοβιτς, μιλήσαμε για πιθανή επιστροφή αλλά δεν συμφωνήσαμε τίποτα τότε. Αφήσαμε την ιστορία ανοιχτή μέχρι να πάω στο Βελιγράδι γιατί μόλις είχα τελειώσει τη σεζόν με την Μονακό. Όταν κάθισα μαζί του και με την διοίκηση της ομάδας συμφωνήσαμε γρήγορα.

Όταν σε καλεί ο καλύτερος προπονητής όλων των εποχών, κάτι σημαίνει, για όλους και για εμένα. Ήθελα να δουλέψω μαζί του στην καριέρα μου και χαίρομαι που θα γίνει πλέον. Μιλήσαμε φυσικά για τον ρόλο μου, για τις προσδοκίες, για όλα. Περιμένουν να φέρω σταθερότητα στην ομάδα, κάτι που πολλοί παίκτες δεν έχουν μιας και δεν είναι έμπειροι. Δεν είμαι πλέον πιτσιρικάς, είναι δύσκολο να το αποδεχτώ. Ήθελα να γυρίσω στην Παρτίζαν και το κατάφερα”.

Για τους στόχους τη νέα σεζόν: “Πρώτος στόχος είναι η οκτάδα αλλά στο κεφάλι όλων βρίσκεται το να καταφέρουμε ό,τι περισσότερο μπορούμε. Με ομάδα σαν και αυτή τίποτα δεν είναι απίθανο. Ας το πάμε όμως αργά και σταθερά, άλλωστε η σεζόν δεν έχει αρχίσει ακόμα δεν χρειάζεται να πετάμε ψηλά από τώρα. Πρέπει να δέσουμε, το πιο σημαντικό είναι να έχουμε χημεία”.