Έληξε η προθεσμία και ο Σάσα Βεζένκοφ μένει στον Ολυμπιακό

Η προθεσμία του NBA Out για τον Σάσα Βεζένκοβ εξέπνευσε και ο MVP της Basket League αλλά και μέλος της καλύτερης πεντάδας της Euroleague θα παραμείνει κάτοικος Πειραιά!

 

Έληξε η προθεσμία και ο Σάσα Βεζένκοφ μένει στον Ολυμπιακό

Δεν πάει πουθενά! Η διορία για το ΝΒΑ out του Σάσα Βεζένκοφ εξέπνευσε τα ξημερώματα της Πέμπτης (21/7) και ο φόργουορντ του Ολυμπιακού θα παραμένει κάτοικος Πειραιά και τη σεζόν 2022-23.

Εδώ και μερικές μέρες οι Κινγκς είχαν εκδηλώσει την απόφαση τους, να μην κινηθούν για τον MVP της Basket League. Παρά το χρήμα που μπορούσαν να διαθέσουν, οι άνθρωποι του Σακραμέντο δεν έδωσαν στον Σάσα αυτό που ήθελε και το θέμα παρέμεινε ως είχε.

Μάλιστα, η προσθήκη του Τσίμα Μονέκε για τη θέση «4» είχε στείλει ήδη χαρμόσυνα μηνύματα στο Φάληρο και στον Γιώργο Μπαρτζώκα καθώς ήταν μια μεταγραφή που άλλαξε τα δεδομένα και στην ουσία διατήρησε τον Βεζένκοφ για μια ακόμη χρονιά στον Ολυμπιακό.

Έτσι, οι Πειραιώτες συνεχίζουν τον σχεδιασμό της προσεχής περιόδου με τον Βούλγαρο φόργουορντ στα πλάνα τους, εξέλιξη που… λύνει τα χέρια του Μπαρτζώκα και σίγουρα διατηρεί σε υψηλά επίπεδα τη δυναμική των νταμπλούχων Ελλάδας.