Ολυμπιακός: Το σενάριο για Καλάθη και Μήτογλου

Διαβάστε την περίπτωση που ο Ολυμπιακός ενδέχεται να ασχοληθεί με τις περιπτώσεις των Νικ Καλάθη και Ντίνου Μήτογλου. 

Ολυμπιακός: Το σενάριο για Καλάθη και Μήτογλου

Ο Ολυμπιακός θέλει να διατηρήσει στο ρόστερ του, τόσο τον Τάιλερ Ντόρσεϊ, όσο και τον Σάσα Βεζένκοφ. Αμφότεροι αποτελούν παίκτες-πρωταγωνιστές της ομάδας, είναι σε καλή ηλικία, ενώ διαθέτουν και ελληνικό διαβατήριο. Δεν πιάνουν θέση ξένου, κάτι σημαντικό, πέρα από τη δεδομένη αγωνιστική τους αξία.

Οι πιθανότητες παραμονής του Τάιλερ Ντόρσεϊ είναι μοιρασμένες. Είναι μεταξύ Ολυμπιακού και Φενέρμπαχτσε. Όσον αφορά τον Σάσα Βεζένκοφ, στις δηλώσεις του παρουσιάζεται διπλωματικός και παραμένει ανοιχτό το ενδεχόμενο να συνεχίσει την καριέρα του στο ΝΒΑ και τους Κινγκς.

Στο απευκταίο σενάριο που αμφότεροι αποχωρήσουν από τον Πειραιά, τότε οι ερυθρόλευκοι θα χρειαστεί να βρουν όχι μόνο τους αντικαταστάτες τους, αλλά και γηγενείς παίκτες. Στον Ολυμπιακό, λοιπόν, αν φύγουν οι Ντόρσεϊ-Βεζένκοφ θα ασχοληθούν "ζεστά" με τις περιπτώσεις των Νικ Καλάθη και Ντίνου Μήτογλου.

Ο έμπειρος γκαρντ θα αποχωρήσει από τη Μπαρτσελόνα, ο Ολυμπιακός ασχολήθηκε μαζί του πέρσι, ενώ έχει και τον ίδιο ατζέντη με τον Κώστα Σλούκα. Όσον αφορά τον 26χρονο πάουερ-φόργουορντ, αναμένεται να αποχωρήσει από το Μιλάνο, αλλά έχει και άλλους μπελάδες.

Από τις 29 Μαρτίου που ανακοινώθηκε επίσημα από την Αρμάνι Μιλάνο πως βρέθηκε θετικός σε έλεγχο που διενεργήθηκε, ο Ντίνος Μήτογλου όχι μόνο δεν παίζει μπάσκετ, αλλά κινδυνεύει και με τιμωρία αποκλεισμού για ένα χρόνο. Αν πάντως ο αθλητής τη γλιτώσει και υπάρξει δυνατότητα να μπορεί να παίξει μπάσκετ από την ερχόμενη σεζόν, ο Ολυμπιακός δεν θα χάσει την ευκαιρία να επιχειρήσει να τον κάνει δικό του.