Ντατόμε: «Η διάψευση της φήμης ότι οι Ιταλοί στο Μιλάνο δεν έχουν χώρο»

Ο έμπειρος άσος Λουίτζι Ντατόμε μίλησε για την εθνική ομάδα της Ιταλίας αλλά και την Αρμάνι Μιλάνο.  

Ντατόμε: «Η διάψευση της φήμης ότι οι Ιταλοί στο Μιλάνο δεν έχουν χώρο»

Ο Λουίτζι Ντατόμε σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στην επιστροφή του στην εθνική Ιταλίας, αλλά και την επόμενη μέρα στην Αρμάνι.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ιταλού άσου στην «Gazzetta dello Sport»:

Για την επιστροφή στην εθνική Ιταλίας: «Έδωσα πολλά στην εθνική ομάδα και είμαι ακόμα εδώ. Δεν νομίζω ότι, στην ηλικία μου, πρέπει ακόμα να αποδείξω ποιος είμαι ως παίκτης και ως επαγγελματίας. Πριν ένα χρόνο ήμουν τραυματίας, το σώμα μου δεν ανταποκρινόταν, αν πήγαινα στο μπλε θα είχα κάνει μόνο ζημιά. Αντίθετα, πήγα σπίτι για να απολαύσω το μεγάλο καλοκαίρι των συντρόφων μου. Ήταν καλύτερα έτσι, καλύτερα για μένα και για την εθνική ομάδα, ακόμα κι αν πολλοί δεν το καταλάβαιναν».

Για τους έξι διεθνείς που έχει η Αρμάνι: «Είναι η διάψευση της φήμης ότι οι Ιταλοί στο Μιλάνο δεν έχουν χώρο. Αν αξίζουν παίζουν όπως οι άλλοι. Και σε αυτή την Ολυμπία είναι όλοι σημαντικοί».

Για το μέλλον του: «Εργαζόμαστε για να συνεχίσουμε τη συνεργασία. Συνεχίζω χρόνο με το χρόνο, αλλά σε άλλη μια σεζόν υψηλού επιπέδου, με στόχο το Final Four της Ευρωλίγκας, νομίζω ότι μπορώ να τα καταφέρω όλα».