Άρης: Αυτός είναι ο φορέας που ενημέρωσε την ομάδα για παράταση διορίας

Ο Άρης εξήγησε τους λόγους για τους οποίους έμεινε εκτός ευρωπαϊκών υποχρεώσεων - Οι "κίτρινοι" τονίζουν πως έγινε λάθος από επίσημη αρχή του μπάσκετ.

Άρης: Αυτός είναι ο φορέας που ενημέρωσε την ομάδα για παράταση διορίας

Ο Άρης έμεινε εκτός Basketball Champions League επειδή καθυστέρησε να δηλώσει συμμετοχή και μάλιστα εξήγησε πως δεν έχει ευθύνη για ό,τι έγινε, αλλά είχε μια λάθος πληροφορία από επίσημη αρχή του μπάσκετ.

"Είχαμε επίσημη πληροφόρηση για το deadline των συμμετοχών, πως είχε παραταθεί έως την Τετάρτη 22/06", ανάφερε ο Άρης, που ήταν πέντε μέρες εκτός προθεσμίας. Ποιος έδωσε τη λάθος πληροφορία στον Άρη; Η FIBA; Η ΕΟΚ; Εκεί πήγε το μυαλό των περισσότερων, μιας και είναι οι αρμόδιες επί του θέματος.

Τελικά η απάντηση δόθηκε στο κείμενο που έστειλε ο Άρης στο Basketball Champions League για να διαμαρτυρηθεί. Η πληροφορία ήρθε από τον ΕΣΑΚΕ, που θεώρησε πως λόγω των θεμάτων με τις αδειοδοτήσεις, το θέμα του BCL θα πάει πίσω. Η FIBA όμως δεν έλαβε υπόψιν τα εσωτερικά ζητήματα της Ελλάδας και προχώρησε στην ανακοίνωση της συμμετοχής της ΑΕΚ, του ΠΑΟΚ και του Περιστερίου.