Η Παρτιζάν στη... γωνία για Μάρτιν εφόσον αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό

Ο Χασάν Μάρτιν μένει ελεύθερος, στον Ολυμπιακό είναι σκεπτικοί να του ανανεώσουν το συμβόλαιο και η Παρτιζάν περιμένει στη γωνία για να τον αποκτήσει. 

Η Παρτιζάν στη... γωνία για Μάρτιν εφόσον αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό

Ο Χασάν Μάρτιν αγωνίστηκε για δεύτερη σεζόν στον Ολυμπιακό. Φέτος μένει ελεύθερος. Ο Αμερικανός σέντερ έκανε έξοχη πρώτη σεζόν, πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις και χαρακτηρίστηκε παίκτης-λαβράκι.

Στη συνέχεια, όμως, ήρθε ο τραυματισμός του στο γόνατο, το διπλό χειρουργείο, έχασε έδαφος και το γεγονός δεν του έδωσε τη δυνατότητα να βρει και πάλι τον καλό εαυτό του. Στην πορεία ανέβασε την απόδοσή του, αλλά σίγουρα δεν έπιασε τα υψηλά στάνταρ απόδοσης της πρώτης του χρονιάς.

Στο μεγάλο λιμάνι είναι σκεπτικοί με το μέλλον του παίκτη στον Ολυμπιακό. Μέσα στις επόμενες μέρες θα αποφασίσουν για το αν θα του ανανεώσουν το συμβόλαιο. Βέβαια, ο παίκτης κοιτάζει και την επόμενη μέρα. Λογικό είναι. Σύμφωνα με τα ΜΜΕ από το εξωτερικό, για τον Αμερικανό σέντερ ενδιαφέρεται "ζεστά" η Παρτιζάν του κόουτς Ομπράντοβιτς, η οποία θα λάβει μέρος στην EuroLeague της νέας σεζόν.