Με κόσμο η Παρτιζάν και στον τέταρτο τελικό πρωταθλήματος Σερβίας κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα!

Η τιμωρία που επιβλήθηκε στην Παρτιζάν για τα επεισόδια των οπαδών της στον τρίτο τελικό Ερυθρό Αστέρα ήταν πρόστιμο και κλείσιμο μέρους των εξεδρών.

Με κόσμο η Παρτιζάν και στον τέταρτο τελικό πρωταθλήματος Σερβίας κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα!

Με κόσμο αλλά όχι και πλήρη χωρητικότητα του γηπέδου της θα υποδεχθεί τον Ερυθρό Αστέρα η Παρτιζάν στον 4ο τελικό του Σερβικού πρωταθλήματος

Η ασπρόμαυρη ομάδα του Βελιγραδίου τιμωρήθηκε με πρόστιμο 50.000 ευρώ και μερικό κλείσιμο των εξεδρών της για τα γεγονότα - που οδήγησαν σε διακοπή, 45 λεπτών - τον τρίτο, νικηφόρο, τελικό της ABA League με αντίπαλο τον συμπολίτη και αιώνιο αντίπαλο της.

Ο αθλητικός δικαστής που εκδίκασε την υπόθεση της ρίψης αντικειμένων, της επίθεσης που δέχθηκαν οι διαιτητές 57 δεύτερα πριν από τη λήξη και της διακοπής που ακολούθησε αποφάσισε να επιβάλλει πρόστιμο 50.000 ευρώ και ταυτόχρονα μερικό κλείσιμο των κερκίδων (κυρίως τις πρώτες 10 σειρές από διάφορα τμήματα και ολοκληρωτικά κάποια άλλα κομμάτια) για τους επόμενους τρεις αγώνες.

Τούτο σημαίνει πως στον σημερινό (3/6, 19:30) τέταρτο αγώνα των δύο ομάδων το γήπεδο θα φιλοξενήσει οπαδούς των γηπεδούχων, παρά την προσωρινή απαγόρευση πώλησης εισιτηρίων.

Ο Ομπράντοβιτς είχε εξοργιστεί με ό,τι συνέβη, κάνοντας λόγο για ντροπιαστικές εικόνες, ενόσω ο επίσημος Ερυθρός Αστέρας κατέθετε ένσταση για την είσοδο υπεράριθμων οπαδών.

Το σκορ στους τελικούς είναι 2-1 για τον Αστέρα μετά το 70-67 της περασμένης Τετάρτης.

Ο τίτλος κρίνεται στις τρεις νίκες και όποια ομάδα σηκώσει την κούπα εξασφαλίζει αυτομάτως τη συμμετοχή της στην EuroLeague της νέας περιόδου.

Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν το -θεωρητικό- πλεονέκτημα της έδρας σε περίπτωση που χρειαστεί πέμπτο ματς