Σατοράνσκι: «Θα ήμουν ευτυχής να παίξω με τον Βέσελι στην Μπαρτσελόνα»

Ο Τόμας Σατοράνσκι μιλάει με τη Μπαρτσελόνα, είναι κοντά στην επιστροφή του και μίλησε για την πιθανή συνεργασία με τον Γιαν Βέσελι.

Σατοράνσκι: «Θα ήμουν ευτυχής να παίξω με τον Βέσελι στην Μπαρτσελόνα»

O Tόμας Σατοράνσκι αγωνίστηκε για έξι σερί χρόνια στο ΝΒΑ και πλέον εξετάζει το ενδεχόμενο επιστροφής του στην Ευρώπη. Μάλιστα, έχει κάνει συζητήσεις και με τη Μπαρτσελόνα, στην οποία αγωνίστηκε στο παρελθόν.

Μιλώντας για το μέλλον του, ο 31χρονος Τσέχος γκαρντ, δήλωσε: «Το ΝΒΑ και η Ευρώπη είναι εξ ίσου οι επιλογές μου, αλλά δεν έχω αποφασίσει ακόμα”, δήλωσε ο Σατοράνσκι που έχει ξεκινήσει ατομικό πρόγραμμα ώστε να εμφανιστεί έτοιμος για το Ευρωμπάσκετ του 2022 και συνέχισε:

“Είδα ότι η Μπαρτσελόνα ενδιαφέρεται για τον Γιαν Βέσελι. Φυσικά και θα ήμουν χαρούμενος να παίξω μαζί του, αλλά ακόμα δεν είναι βέβαιος που θα συνεχίσει”.

Ο έμπειρος πόιντ γκαρντ φαίνεται τα τελευταία χρόνια να δυσκολεύεται στο ΝΒΑ και το παραδέχεται ο ίδιος: “Δεν μπορώ να κάνω μακροχρόνια πλάνα. Τώρα πλέον έχουμε δύο παιδιά με τη γυναίκα μου. Η έλλειψη σταθερότητας δημιουργεί πίεση στην οικογένεια μου. Το ΝΒΑ γίνεται πιο δύσκολο για μένα κάθε χρόνο. Στο ΝΒΑ δίνουν περισσότερες ευκαιρίες στους νεότερους παίκτες, κάτι που δεν με βολεύει”.