«Νεκρός από πυροβολισμούς ο Πέιν, συνελήφθη ο δράστης»

Η αστυνομία επιβεβαίωσε με ανακοίνωση της ότι ο Άντριαν Πέιν έπεσε νεκρός από πυροβολισμούς και τονίζει πως ο δράσης συνελήφθη.

«Νεκρός από πυροβολισμούς ο Πέιν, συνελήφθη ο δράστης»

Η αστυνομία της Φλόριντα επιβεβαίωσε τη δολοφονία του Άντριαν Πέιν. Σε ανακοίνωση που εξέδωσε τονίζει ότι ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού έπεσε νεκρός από πυροβολισμούς και ο δράσης έχει συλληφθεί.

Πριν λίγες ημέρες ο Αμερικανός φόργουρορντ είχε πανηγυρίσει το νταμπλ στο Κατάρ με την Αλ Σαντ και είχε γυρίσει στην πατρίδα του για να την offseason.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της αστυνομίας αναφέρει:

«Στη 1:37 τα ξημερώματα της 9ης Μαΐου 2022, η αστυνομία του Όραντζ Κάουντι ενημερώθηκε για ένα περιστατικό με πυροβολισμούς στο τετράγωνο 2500 του Έγκρετ Σόρς Ντράιβ. Ένας άνδρας στα 30 του, ο οποίος πυροβολήθηκε και στη συνέχεια αναγνωρίσθηκε ως ο Άντριαν Πέιν με ημερομηνία γέννησης την 19η Φεβρουαρίου του 1991, διακομίσθηκε σε νοσοκομείο και εκεί διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Ο δράστης του πυροβολισμού, ο οποίος αναγνωρίσθηκε ως ο Λόρενς Ντόριτι με ημερομηνία γέννησης την 17η Φεβρουαρίου του 1993, έμεινε στον τόπο του εγκλήματος και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο αστυνομικό τμήμα για να ανακριθεί από τους ντετέκτιβς. Ο Ντόριτι συνελήφθη με την κατηγορία της δολοφονίας πρώτου βαθμού και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο κρατητήριο».