Μιχαΐλοβιτς: «Η Παρτιζάν είναι το σπίτι του Ομπράντοβιτς»

Την πλήρη στήριξή του στον Ζέλικο Ομπράντοβιτς εξέφρασε ο πρόεδρος της Παρτιζάν Οστόγια Μιχαΐλοβιτς μετά την ήττα από τη Μπούρσασπορ και τον αποκλεισμό της ομάδας από το EuroCup

Μιχαΐλοβιτς: «Η Παρτιζάν είναι το σπίτι του Ομπράντοβιτς»

Η Παρτιζάν γνώρισε αποκλεισμό-σοκ από τη συνέχεια του EuroCup χάνοντας από τη Μπούρσασπορ με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς μάλιστα μετά τον αγώνα να θέτει θέμα παραίτησής του από την ομάδα.

Συγκεκριμένα ο «Ζοτς» δήλωσε πως αν αποτελεί ο ίδιος το πρόβλημα των Σέρβων μπορεί να αποχωρήσει από το Βελιγράδι. Όμως, ο πρόεδρος της ομάδας θέλησε γρήγορα να... σβήσει τη φωτιά που άναψε από την ατάκα του Ομπράντοβιτς.

Ο Οστόγια Μιχαΐλοβιτς μίλησε στην «Mozzart Sport» και ξεκαθάρισε πως ο «Ζοτς» έχει την απόλυτη στήριξή του.

«Δεν είναι εύκολο να είσαι οπαδός της ομάδας σήμερα, αλλά η ζωή συνεχίζεται. Υπάρχει και η νίκη, υπάρχει και η ήττα. Όμως, είμαι σίγουρος πως θα έρθουν θρίαμβοι για την ομάδα μας. Περιμέναμε να κερδίσουμε την Μπούρσασπορ, αλλά το ματς εξελίχθηκε διαφορετικά.

Όλοι έκαναν ό,τι μπορούσαν. Υπάρχουν στιγμές που πρέπει να τις περάσουμε. Κανείς δεν περίμενε αυτή την ήττα.

Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο μας. Η προσέλευσή του θύμισε ένα ματς με την Μακάμπι πριν από 10 χρόνια. Δυστυχώς, το αποτέλεσμα ήταν απογοητευτικό. Όμως, οι οπαδοί μας πρέπει πάντα να μας στηρίζουν.

Περιμένω γεμάτο γήπεδο στα ματς της Αδριατικής Λίγκας, γιατί ο κόσμος είναι εκεί για την ομάδα, όχι για το αποτέλεσμα», ανέφερε αρχικά και συνέχισε, λέγοντας με νόημα:

«Μίλησα με τον Ζέλικο για λίγο χθες το βράδυ στα αποδυτήρια. Του είπα ανοιχτά πως έχει την πλήρη στήριξή μου και πως πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε για τους στόχους μας. Η Παρτιζάν είναι το σπίτι του, πάντα ήταν και για πάντα θα είναι. Δεν χρειάζεται να μιλήσω εγώ για την ποιότητα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς και του επιτελείου του.

Βρίσκονται όλοι τους στο γήπεδο όλη μέρα, είναι αφοσιωμένοι στη δουλειά τους. Ξέρω ότι προετοιμάστηκαν καλά για το παιχνίδι, αλλά μιλάμε για αθλητισμό. Κάποια σουτ δεν μπήκαν...

Επίσης, πρέπει να συγχαρώ την Μπούρσασπορ, μια ομάδα που προ ημερών πάλεψε με την Εφές. Έχει ποιότητα και αυτό δεν αποτελεί δικαιολογία για την ήττα μας. Η ζωή συνεχίζεται...».