ΤΣΣΚΑ Μόσχας: Ανακοίνωσε τον Δέδα, τι είπε ο Ιτούδης

Ο Στέφανος Δέδας και επίσημα μέλος του τεχνικού τιμ της ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Η τοποθέτηση του κόουτς Ιτούδη.

ΤΣΣΚΑ Μόσχας: Ανακοίνωσε τον Δέδα, τι είπε ο Ιτούδης

Με κάθε επισημότητα συνεργάτης του Δημήτρη Ιτούδη στην ΤΣΣΚΑ είναι ο Στέφανος Δέδας. Η ομάδα της Μόσχας ανακοίνωσε την πρόσληψη του 41χρονου, που αντικαθιστά τον Ανδρέα Πιστιόλη, ο οποίος ανέλαβε τη Γαλατάσαραϊ.

«Ο Στέφανος Δέδας έχει μεγάλη πείρα ως προπονητής ή βοηθός. Έχει εργαστεί στην ΑΕΚ, την Χάποελ Χολόν, στην Τουρκία και έχει συνεργαστεί με τον Γιούρι Ζντοβτς στην εθνική Σλοβενίας. Πάνω από όλα όμως, έχει κίνητρο να έρθει και να βοηθήσει την ομάδα σε αυτό το μεταβατικό στάδιο», τόνισε ο Δημήτρης Ιτούδης και πρόσθεσε: «Χαίρομαι πολύ που ένας άνθρωπος με τόση πείρα, με πολλή ενέργεια, θέλει να μας βοηθήσει να προσαρμοστούμε στις νέες συνθήκες. Το ότι έχει συνεργαστεί με ανθρώπους της διοίκησής μας θα κάνει πιο εύκολη τη μετάβασή του. Περιμένουμε να ενταχθεί στην ομάδα μας και να αρχίσει να εργάζεται σύντομα, οπότε τον καλωσορίζουμε».

Από την πλευρά του, ο Στέφανος Δέδας είπε: «Χαίρομαι πολύ που θα αποτελέσω μέλος μιας θρυλικής ομάδας, όπως η ΤΣΣΚΑ. Αποτελεί μεγάλη τιμή για μένα και είμαι πολύ χαρούμενος. Θα δώσω όλη μου την καρδιά και θα προσπαθήσω τα μέγιστα να βοηθήσω τον καλύτερο προπονητή της Ευρώπης, Δημήτρη Ιτούδη κι όλο τον οργανισμό της ΤΣΣΚΑ».