Ολυμπιακός: Σε τρομερή κατάσταση ο Μάρτιν

Στους τελευταίους τρεις αγώνες έχει 14.6 πόντους με 19/24 δίποντα, δηλαδή ποσοστό ευστοχίας 79.1% - O Xασάν Μάρτιν βρίσκεται σε τρομερή κατάσταση. 

Ολυμπιακός: Σε τρομερή κατάσταση ο Μάρτιν

Ο Χασάν Μάρτιν βρίσκεται σε τρομερή κατάσταση τον τελευταίο μήνα. Έχει αναθαρρήσει, έχει βρει ρυθμό, νιώθει καλά το σώμα του, πατά γερά στο παρκέ και κάνει θραύση κάτω από τα καλάθια. Παίζει μπάσκετ με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και έχει αρχίσει να βρίσκει και πάλι χημεία στα πικ εν ρολ με τον Κώστα Σλούκα.

Τρίτο σερί παιχνίδι που μέτρησε διψήφιο αριθμό πόντων. Κόντρα στη Ζαλγκίρις μέτρησε 13 πόντους με 5/8 δίποντα, βάζοντας και ορισμένα δύσκολα σουτ. Είναι εξαιρετικός στο να τελειώνει καλά τις φάσεις όταν είναι εκτός ισορροπίας και το δείχνει και πάλι στην πράξη.

Στους τελευταίους τρεις αγώνες έχει 14.6 πόντους με 19/24 δίποντα, δηλαδή ποσοστό ευστοχίας 79.1%. Στον Ολυμπιακό έδειξαν μεγάλη κατανόηση και υπομονή με τον Αμερικανό σέντερ. Πέρσι ήταν εκπληκτικός, είχε εξελιχθεί σε μεταγραφή-λαβράκι, αλλά ο τραυματισμός στο γόνατο και το διπλό χειρουργείο τον επηρέασαν.

Μέχρι πρότινος ήταν κατώτερος των περιστάσεων, αλλά πλέον επέστρεψε στις υψηλού επιπέδου εμφανίσεις. Με εκείνον σε καλή κατάσταση και τον Μουσταφά Φαλ κολόνα μέσα στη ρακέτα, η «ερυθρόλευκη» φροντλάιν ανεβαίνει επίπεδο.