Ραζνάτοβιτς: «Δεν φοβήθηκα πως θα με απολύσει ο Σπανούλης - Είναι πολύ έξυπνος»

Ο Μίσκο Ραζνάτοβιτς ήταν επί σειρά ετών ο ατζέντης του Βασίλη Σπανούλη - Σε συνέντευξή του αναφέρθηκε στην επαγγελματική του σχέση με εκείνον. 

Ραζνάτοβιτς: «Δεν φοβήθηκα πως θα με απολύσει ο Σπανούλης - Είναι πολύ έξυπνος»

Η συνεργασία του Μίσκο Ραζνάτοβιτς με τον Βασίλη Σπανούλη εκτόξευσε την καριέρα του Σέρβου ατζέντη, ο οποίος πλέον θεωρείται ο ίσως κορυφαίος μάνατζερ αυτή την περίοδο στην Ευρώπη, στον χώρο του μπάσκετ.

Ο Μίσκο Ραζνάτοβιτς, σε δηλώσεις του, αναφέρθηκε στη συνεργασία του με τον Λαρισαίο γκαρντ: «Λέω στον εαυτό μου πως αν θέλω οι παίκτες μου να είναι πολύ καλοί, πρέπει να αντιμετωπίσουν δύσκολες καταστάσεις. Ποτέ δεν τους λέω ότι είναι καλοί, αν δεν είναι πραγματικά. Ποτέ, ποτέ, ποτέ. Έχω δει Αμερικανούς agents να λένε "ναι" σε όλα στους πελάτες τους. Δεν είναι καλό αυτό.

Έγω έτσι λειτουργούσα και με τα μεγαλύτερα αστέρια μου, όπως τον Σπανούλη, που ήταν ο κορυφαίος για δέκα χρόνια. Υπήρχαν τόσες πολλές περιπτώσεις που τον κάλεσα και του είπα ότι πρέπει να αλλάξει κάτι. Ακόμα και στο παιχνίδι του ή σε κάποια συμπεριφορά του εκτός παρκέ. Δεν φοβάμαι ότι θα με απολύσει.

Αν κάποιος με απολύσει, γιατί του λέω την αλήθεια, είναι καλύτερα για εμένα. Αν δεν του λέω την αλήθεια, ζει στην αβεβαιότητα και όταν αντιμετωπίσει τα πραγματικά προβλήματα θα πρέπει να τα λύσω εγώ και δεν θα μπορώ».