Μπάγερν: Ανανέωσε για τρία ακόμη χρόνια ο Λούτσιτς (vid)

Κάτοικος Μόναχο θα συνεχίσει να είναι μέχρι και το 2025 ο Λόυτσιτς, ο οποίος υπέγραψε τριετής επέκταση συμβολαίου με τη Μπάγερν και θα κλείσει 9 χρόνια το σύλλογο. 

Μπάγερν: Ανανέωσε για τρία ακόμη χρόνια ο Λούτσιτς (vid)

Στη Μπάγερν θα συνεχίζει να αγωνίζεται και τα επόμενα τρία χρόνια ο Βλάντιμιρ Λούτσιτς, οποίος έδωσε τα χέρια με τους Βαυαρούς για πρόωρη επέκταση συμβολαίου, που θα τον διατηρήσει στο Μόναχο μέχρι και τη σεζόν 2024/2025.

Ο Σέρβος γκαρντ/φόργουορντ αγωνίζεται στο σύλλογο από το 2016 και πλέον θα έχει την ευκαιρία να φτάσει τα 9 συναπτά έτη με τη φανέλα των «κόκκινων». Τη φετινή σεζόν αριθμεί 12,9 πόντους, 4,4 ριμπάουντ και 1,3 ασίστ, σουτάροντας με 52% στα δίποντα και 39% στα τρίποντα.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που θα αποτελέσω μέλος της οικογένειας της Μπάγερν γι' άλλα τρία χρόνια. Έχουμε κάνει πολλή δουλειά όλα αυτά τα χρόνια και είμαι ενθουσιασμένος για τα όσα μας επιφυλάσσει το μέλλον. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συμπαίκτες μου, το προπονητικό τιμ και τον οργανισμό για την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν» ήταν τα λόγια του Σέρβου διεθνή.