Ομπράντοβιτς: «Η Παρτιζάν είναι η ομάδα μου, είναι ένας παράδεισος για μένα»

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς σε δηλώσεις του στην Ισπανία αναφέρθηκε στην επιστροφή του στην Σερβία για την Παρτιζάν και το ΝΒΑ.

Ομπράντοβιτς: «Η Παρτιζάν είναι η ομάδα μου, είναι ένας παράδεισος για μένα»

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στην αγάπη που τρέφει για την Παρτιζάν αλλά και γιατί δεν ασχολήθηκε με το ΝΒΑ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις το Σέρβου προπονητή στη «Mundo Deportivo»:

Για την επιστροφή του στην Παρτιζάν: «Οι οπαδοί και οι δημοσιογράφοι το λένε. Η Παρτιζάν είναι μια ομάδα με πολλούς νεαρούς παίκτες, κανείς δεν έχει τόσους νέους παίκτες όσο εμείς. Χρειάζεται χρόνος για να ωριμάσουν. Ξέρω ότι μας κατατάσσουν στα φαβορί, αλλά πρέπει να φύγουμε βήμα-βήμα και περιμένουμε τα αγόρια να εξελιχθούν σε ποιοτικούς παίκτες και ως εκ τούτου να είναι μέρος μιας ομάδας που μπορεί να κερδίζει συνεχώς τίτλους».

Για το πως πήρε την απόφαση να αναλάβει τη σερβική ομάδα: «Αυτός είναι ο σύλλογος μου. Όταν προέκυψε η ευκαιρία να επιστρέψω, μίλησα με φίλους και συγγενείς γιατί ήθελα να ακούσω τη γνώμη τους. Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί επέστρεψα μετά από 30 χρόνια και στη νεανική ομάδα όπως ήταν πριν. Να ξέρετε ότι η απόφασή μου να επιστρέψω στην Παρτιζάν ήταν ασαφής σε πολλούς. Προφανώς δεν καταλαβαίνουν τι είναι αγάπη, δεν καταλαβαίνουν πώς νιώθω για την Παρτιζάν. Νιώθω άνετα να δουλεύω με νέους παίκτες. Είναι ένας παράδεισος για μένα».

Για το γεγονός πως δεν ασχολήθηκε ποτέ με το ΝΒΑ ή το κολεγιακό μπάσκετ: «Δεν σχεδιάζω. Ποτέ δεν υπήρξε κάτι συγκεκριμένο από το πρωτάθλημα του ΝΒΑ, όλα είναι στο επίπεδο των φημών. Είμαι χαρούμενος στην Ευρώπη. Έχω πάει στο Ντιτρόιτ αρκετές φορές επειδή ο Τζο Ντούμαρς είναι φίλος μου, αλλά εκεί. Δεν υπήρξαν ποτέ συγκεκριμένες προσφορές».